Hogy telt az eddigi legrosszabb szülinapotok?
26. Apám ordított velem és mindent összetört körülöttem. Sírva kértem, hogy ne tegye. Mentálisan nem vagyok túl stabil így az orra előtt okoztam magamnak véres sebet és nem zavarta. Csak ketten voltunk. Rajta kívül a szomszéd köszöntött csak fel. Ja és az egész balhé csak amiatt mert szomorú hangulatban mentem át hozzá.
A heg még megvan.
Alsós voltam, életem első szülinapi zsúrja lett volna(anya sosem engedte, hogy ilyen bulit tartsunk otthon barátokkal) 2 héttel előtte megvettük a meghívókat is, de még aznap este talált egy kifogást, miért nem tarthatunk mégsem bulit. Ha jól emlékszem engem hibáztatott valamiért. Nagyon vártam már, hogy saját zsúrom legyen, óvodában is irigyeltem azokat akiknek volt. Az egyik meghívó még mindig megvan valahol..
Ez akkor nagyon rosszul esett, nem is volt még azóta sem saját bulim.
19/l
Még kisgyerekként volt, tanyabulin, (szilveszter napján születtem). Szüleim magukkal vittek engem és a testvérem egy szilveszteri buliba.
Azt hiszem vagy négyszer-ötször is elsírtam magam és a köztes időben is baromi kellemetlen volt. Egyszer elsírtam magam mert ott hagytak a szüleim a sok ittas között, aztán elbőgtem magam mert baromi hangos volt a zene és már nem bírtam tovább, aztán egyszer alám dobtak egy petárdát, amitől úgy meg ijedtem hogy megint elbőgtem magam, meg még lehetett egy kettő hasonló. A zene is rossz és nagyon hangos volt a petárda hajigálás is baromi idegesítő volt, az ittasok gyülekezete se épp a legkellemesebb társaság egy gyereknek.
És akkor még jött a slusszpoén, mit talált ki a banda hogy mi legyen a szülinapi ajándék: Bevittek a táncparkettre és körbeállva tapsolva énekelték hogy:
"Boldog, boldog, boldog születésnapot, azt kívánjuk hogy legyen még sok ilyen szép napod"...
Inkább ne... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!