Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szakítás után a legjobb az,...

Szakítás után a legjobb az, ha bűntudat nélküli "vegigkefélem a várost" életmóddal csillapítja az ember a bánatát?

Figyelt kérdés
2019. okt. 3. 23:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én is ezt akartam, csak a csajok nem akarták, úgyhogy piáltam.
2019. okt. 4. 08:53
 12/16 anonim ***** válasza:
87%

Nekem ilyen agyonhasznált hímr1b4nc nem kéne utána. Maximum beléd törölném a lábam, aztán mehetnél a következő nőhöz, te rongy.

25/N

2019. okt. 4. 16:03
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez az, végig kell gondolnod, hogy amilyen nőnek te kellenél egy ilyen időszak után, az neked kellene-e...
2019. okt. 4. 22:23
 14/16 A kérdező kommentje:
A nők csak eszközök, érzéketlen ribik. Hajtsd ki a beled és úgyis belédtaposnak. 😁
2019. okt. 4. 22:50
 15/16 anonim ***** válasza:
77%
Te inkább a lábad közét villantsd, majd utána taposok beléd, te ócska hímribi.
2019. okt. 5. 01:37
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

"A nők csak eszközök, érzéketlen ribik."

Ha valóban így gondolod, akkor biztos rendben vagy mentálisan és lelkileg, hogy egy "eszközzel" való szakítás után olyan bánatod van, amit csillapítani kívánsz valami módon?

Feltehetném az egyszerűség kedvéért úgy is a kérdést, hogy akkor most a bánatod nem hiteles és őszinte, vagy a nőkről megfogalmazott megítélésed?

2019. okt. 5. 04:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!