Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy lehet elérni, hogy...

Hogy lehet elérni, hogy felnőttként kezeljenek úgy, hogy közben fiatalnak nézek ki?

Figyelt kérdés

Már nem tudok hova fordulni tanácsért, az ismerőseim mind elintézik egy vállveregetéssel, hogy "örülj neki, hogy fiatalnak nézel ki"...

A helyzet viszont az, hogy mostanra nagyon zavar, hogy t@knyos kölyökként kezelnek az emberek. Nemsokára 27 éves leszek, évek óta végeztem az egyetemmel és dolgozok, elköltöztem a szüleimtől egy másik városba a párommal, a család már a gyerekvállalással nyomaszt. Mindeközben kamasznak nézek ki, ha alkoholt veszek, vagy betévedek egy dohányboltba, akkor MINDIG elkérik a személyim, de ez még a legkevesebb.

Ami zavaró, például hogy ahányszor köszönök valakinek (bolti eladó, ügyfél, rokonok ismerősei, utcabeli lakó stb.) magázódva, mindig hellóval köszönnek vissza... Ha szüleimmel megyünk valahova, és összefutunk egy régi ismerősükkel, mindig megkérdezik, hogy "mi újság a sulival", tudom-e már, hogy melyik egyetemre megyek majd, stb. :D Munkahelyen is kicsit nehezen tudok érvényesülni, úgy érzem egyszerűen nem vesznek komolyan az emberek. (Velem egykorú, velem egyszerre végzett, velem kb. egyforma tudású/tapasztalatú kollégámat szívesen meghallgatják, rábíznak dolgokat.) A csúcs az volt, mikor mentem egy partnerhez munka ügyben megbeszélésre, és az épületükben a portás megkérdezte, hogy a szüleimhez jöttem-e, szóljon-e nekik..... :DDD De mindenki simán letegez és becézget - amit még a szüleimtől se nagyon szeretek, drága nagymamámnak engedtem csak hosszú távon - de hivatalos ügyben meg munkahelyen is.

Őszintén szólva 1-1 ilyen eset még vicces is lenne, vagy legyintenék rá, de már nagyon bosszant.

Amit tudok, megteszek, szóval nem gyerekes a stílusom, teljesen felnőttes elegáns ruhákat hordok, stb., nem viselkedek/beszélek gyerekesen.

Ezeken túl mit tehetnék, hogy végre ne valami pisis gyereknek nézzenek az emberek, hanem felnőttnek?

2019. okt. 3. 10:04
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

Hogy aztán arra élvezkedj?😆

Azt pedig minden normális ember tudja hogy nem küldünk vadidegeneknek magunkról fotókat/videókat.

2019. okt. 14. 19:06
 22/35 anonim ***** válasza:
0%
21-es elvezkedne a fene, hasonló valakiről is jó lett volna fotó, kíváncsi lennék hogy hogy kell kinezni ehhez az eredményhez.
2019. okt. 14. 19:25
 23/35 A kérdező kommentje:

De leírtam, hogy hogy nézek ki: fiatalnak. Ugyanúgy, mint 14 éves koromban. Még mindig nem értem, mit segítene egy fotó, amin látnál egy kamasznak kinéző nőt.

Főleg, miután kerek perec közlöd, hogy neked ez a "zsánered"... Köszi, de inkább passzolok.

2019. okt. 15. 08:48
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

Még csak fotókat kér a következő meg majd facebook elérhetőség lesz.

Velem is fordult ilyen elő.

Nem tudnak gyerekekhez jutni , így beérik fiatal huszasokkal is.

Ezt most komolyan írom.

Amugy meg természetes , én is hasonlítok a gyerekkori képeimhez , simán magamra ismerek , sőt a családtagjaim is.

2019. okt. 15. 09:58
 25/35 anonim ***** válasza:
0%
21 éves vagyok... Nem akarok tőle semmit. Kérdező azzal meg nem tudom mi bajod, hogy ez a zsanerem, ha nem lenne ilyen ember, akkor egyedül halnál meg, es en nekem is gyerekes arcom van mondom. De mindegy leszarom. Elég infantilis vagy te nem csak külsőre....
2019. okt. 15. 11:25
 26/35 A kérdező kommentje:
Szóval ha nem küldözgetek magamról fotót kamaszlányokra bukó felnőtt embereknek, akkor infantilis vagyok. Aha.
2019. okt. 15. 11:29
 27/35 anonim ***** válasza:
0%
Ja es Nem vagyok pedofil, attól mert tetszenek a kerekarcu, aranyos kinézetű csajok, akikre en ertem azt hogy ugymond lányos, a korosztalyomban sok ilyen van, es nem pedofilok járnak velük. Azt viszont nem tudom elkepzelni, hogy 27 evesen ugy nézel ki mint egy 14 eves csaj.
2019. okt. 15. 11:31
 28/35 anonim ***** válasza:
0%
21 évesen baj, hogy kamasz 17-20-as lányokra bukok ertem.
2019. okt. 15. 11:32
 29/35 anonim ***** válasza:
0%
A stílus miatt vagy infantilis.
2019. okt. 15. 11:32
 30/35 A kérdező kommentje:

Oké, figyi, szerintem hagyjuk egymást egyszerűen. Ahogy elnézem, én tőled semmi olyan választ nem fogok kapni, ami kicsit is hasznos lenne, te pedig tőlem nem fogsz fotót kapni fene tudja milyen célokra, szóval értelmetlen tovább pörögni ezen.

Reméltem, hogy felbukkan esetleg olyan válaszoló, aki releváns választ tud írni...

2019. okt. 15. 11:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!