Te mivel/kivel töltöd a ma estédet?
Figyelt kérdés
2019. okt. 2. 19:00
11/28 anonim válasza:
Netezek és rajzolok egyedül mert szüleim elmentek itthonról.
18/L
16/28 anonim válasza:
Terv, hogy tesóimmal Activityzünk
Ami szerintem megvalósul, hogy egyedül alszok, és nem lesz semmi a játékból :D
22/N
17/28 anonim válasza:
Azzal, hogy próbálom magam rávenni a tanulásra...eddig eredménytelen a dolog, de hosszú még az éjszaka :D
22F
18/28 anonim válasza:
Hajat fogok festeni, amig varok hogy lemossam, megrajzolom a mai inktober-rajzot, utana szerintem olvasok vagy netezek. Mindebben a 3 macskam tamogat, pasim a masik szobaban wowozik, es ez igy tokeletes.
19/28 anonim válasza:
Ma egyedül. Egy előadásra készítem a prezentációmat, de már kifolyik a szemem, azért tartok szünetet épp. Vagy sikerül emberi időben befejeznem és akkor zuhanyzok és olvasok még aztán alszok vagy szenvedek vele még sokáig és akkor csak zuhanyzok utána és beájulok az ágyba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!