Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tennél ha egy hónapban...

Mit tennél ha egy hónapban sokszor nem lenne ez esetben szolgáltatás?

Figyelt kérdés

A Upc-ről van szó.Megyeszékhelyen,belvárosban élek.

Eddig csak néha-néha fordult elő egy hónapban hogy nem volt internet,se tv ebben,meg még másik pár házban/utcában.Ezen nem idegeskedtem.

Viszont 3 hete elkezdődött az a dolog,hogy reggel 8 órától nem volt szolgáltatás délután 5-ig kb.Amikor naponta ez ment,betelefonáltam,persze a sablon szöveg,hogy fennakadások vannak.Ott tartunk hogy tegnapelőtt reggel ismét eltűnt minden,most van az első alkalom hogy be tudtam lépni internetre.Tehát egyre pofátlanabbak.Megint betelefonáltam tegnap,azt mondják hogy akkor 1ezer ft-tal kevesebbet fognak ez kiszámlázni jövő hónapban.

Engem nem az ezer ft érdekel,hanem az,hogy működjön az a szolgáltatás,amiért fizetek.Szomszédom is betelefonált,neki is mondták ezt az ezer ft-os maszlagot.

Bezzeg ha én csúsznék el a számlával,akkor már jönne a felszólítás.

1-2 napot még elnéz az ember,na de az vicc kategória,hogy pl. 1hónapban ez megtörténjen 12napon keresztül például.

Azt is kérdeztem telefonban,hogy mikor lesz vége ennek a macerának,vagy most már ez így fog menni? Értelmes választ nem kaptam.

Te mit tennél ?

Szolgáltatót nem tudok váltani,mert csak a Upc-vel van szerződése a háznak,régen Digis voltam mindig.

2019. okt. 2. 16:34
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy van olyan, hogy nem tudsz szolgáltatót váltani.
2019. okt. 2. 17:25
 2/2 A kérdező kommentje:
Történelmi belváros,nem engedélyezik a digis parabolát,köszi a választ.
2019. okt. 3. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!