Szerinted aki prostitualt az egy megvetendo, rossz ember, aki nem erdemes kapcsolatra?
Figyelt kérdés
2019. okt. 1. 11:08
31/33 anonim válasza:
Hát én ne haragudj, de megvetem őket. Én nem tartom menő dolognak a prostizást, ahogy azt sem, hogy valaki erre a "pályára kényszerül". Mindig van kiút és mindig van másik lehetőség is, de csak akkor, ha képes vagy gondolkodni és keresni a további lehetőségeket. Én is voltam már megszorulva anyagilag, és nem vagyok egy bányarém, mégsem mentem el farkakat szopni, hanem inkább egy gyárban dolgoztam, amíg nem lett meg a szakmám.
32/33 anonim válasza:
Teszem hozzá, ugyanúgy kimerítő volt fizikailag és lelkileg is, csak nekem megmaradt a becsületem is. Nekem nem lenne szívem elvállalni nős férfiakat, meg olyan fiúkat, akik lehet, hogy velem csalják meg a barátnőjüket. Aki ilyen módon a nőtársai ellen fordul, az a szememben megvetendő, ocsmány féreg, nem ember. Ez az én véleményem, sorry. :S
33/33 anonim válasza:
Az a probléma evvel, hogy aki gusztustalan dolgokat művel, az maga is gusztustalanná válik. Ha valakit látsz egy tányérból ürüléket enni, az utána hiába mos fogoat, senki sem fog akarni csókolózni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!