Szerinted aki prostitualt az egy megvetendo, rossz ember, aki nem erdemes kapcsolatra?
Jóhogynem a bérgyilkosokat is elkezdjük idővel sajnálnbi, mert jaaaj, miket kell átélniük!
Brühühü, egyenesen sajnálom őket. Pláne ha a megtört kis lelkükre gondolok, mikor a három millát zsebreteszik egy üzlet lebonyolítása után...
de itt fog jönni az a duma hogy "dE lEgaLÁbb nEm ÁrTAnaK MáSOknaK!!!".
A két téma két külön érvrendszerben működik csak.
Vagy a társadalomra való kártékonyságukról beszéljünk, vagy a sajnálatra méltó mivoltukról.
A kettőt ne keverjük.
Nettó megvetendőségben a prosti nyilván kevésbé jár elől, mint a bérgyilkos, mert legalább nem káros.
De attól még a VÁLASZTOTT hivatásával szerzett ptsd miatt egyiket se sajnáljuk.
Nem megvetendő és nem rossz ember, de normális kapcsolatra nem alkalmas.
Ismerősömnek egy ismerőse a rosszlányok oldalon fent van, lényegében egy highend prosti, akinél 80 ezer egy óra.
Boldog kapcsolatban él és van egy azt hiszem 5 éves gyereke.
Elvileg boldogok, így nem lehetetlen egy boldog kapcsolat, de normálisnak nem tudom nevezni, mert az hogy a barátját és gyerekét lekűlni a parkba sétálni 1-1 órára ahogy jönnek a vendégek, nagyon nem normális, de a párja gondolom nagyon elfogadó.
Én nem gondolom, hogy rossz ember lenne, de én ilyen lipsi vagyok, azt sem gondolom, hogy az rossz ember lenne, aki ügyfélként megy ilyen lányokhoz. Persze el tudok képzelni egy csomó rossz dolgot, ami prostizásból származhat (mentális vagy egyéb betegségek, tönkrement házasságok, stb.), de ezekből semmi sem törvényszerű, és egy csomó más dolog is lehet veszélyes az életben, amit mégsem stigmatizálunk ennyire.
Én személy szerint nem kezdenék komoly kapcsolatba egy még prostiként dolgozó lánnyal, de ha már abbahagyta, akkor részemről nem lenne automatikusan kizáró ok. Annak nem örülnék, ha nagyon köztudott lenne a korábbi munkája, de csak az itt is válaszoló többség boszorkányüldöző hozzáállása miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!