Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mik azok a lépések, amiket...

Mik azok a lépések, amiket megteszel, hogy megkedveljenek?

Figyelt kérdés
Barátság,és több mind barátság. Lépésről lépésre hogyan? A higénia,stb alap,itt most csakis a tettekre lennék kíváncsi,nagyon pontosan,egyszerűen.
2019. szept. 30. 21:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem értem. induló kapcsoalat? induló barátság? Hogyan tegyek valakit a barátommá a nulláról? VAgy mire gondolsz?
2019. szept. 30. 21:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a lényeg az hogy egy hullámhosszon legyen a két ember,akár közös érdeklődés stb stb..
2019. szept. 30. 21:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem törekszem erre, csak magamat adom. Így legalább nem mindenki kedvel.
2019. szept. 30. 22:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Jó kérdés! Én szerintem a közös pont a lényege mindennek! Mik a közös érdeklődési körötök? Hasonlóan nézték ki? Hasonló korúak vagytok? Kiegészítitek egymást valamiben? Ez mind olyan beállítottság része, amik kőzre játszanak az élet ezen részében, a barátkozás történetében.
2019. okt. 1. 04:17
 5/6 A kérdező kommentje:
Szóval ez a legerősebb fegyver. A közös pont. Semmi más? Ennyiből áll???
2019. okt. 1. 07:03
 6/6 Sunshinedoll ***** válasza:

Nem tudom, én úgy vagyok vele, hogy vagy kedvelnek vagy nem, nem az én problémám. Nem kell, hogy mindenki kedveljen. Aki kedvel, az meg kedveljen azért, amilyen vagyok, ne azért, amilyennek megjátszom magam.

De pl. munkahelyi környezetben vagy tárgyaláskor, ahol megnyerőnek kell lenni, de legalábbis érdemes, ott mondjuk nem árt az udvarias viselkedés és az, ha tudsz kommunikálni és nem ülsz kukán :D

2019. okt. 1. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!