Melyik életkor a legideálisabb a halálhoz?
Figyelt kérdés
2019. szept. 26. 20:41
1/8 anonim válasza:
Egy egészséges embernél szerintem az öregkor. Aki viszont mondjuk súlyos öröklött betegséggel született (cisztikus fibrózis például), annak SZVSZ megváltás az, ha fiatalon hal meg.
2/8 anonim válasza:
Azt találtam ki magamnak, hogy ha túlélem a 27-et, akkor megcélzom a 74-et, nekem az az ideálisnak látszó kor a halálhoz. Úgy tervezem 63 éves korom körül tengerpartra költözök.
4/8 anonim válasza:
Sok tényezőtől függ, hogy ki milyen módon öregszik (életmód, genetika), de szerintem mindenképpen valahol 70-80 között, miután már nagyon zavaróak a betegségek, fáj a láb, és amikor már nehézkes az önellátás.
5/8 anonim válasza:
Nekem most is fáj a lábam és nehezen látom el magam és tényleg jó lenne inkább meghalni már, bár csak 30 vagyok.
6/8 Barnabas333 válasza:
Én 42vagyok és most már úgy érzem bármikor megváltás lesz. Édesapám fél éve halt meg 79évesen Anyu szerint nagyon korai volt. De szerintem meg jobb mintha majd utána szenvedett volna mindentől.
7/8 anonim válasza:
0-1 között. Legalábbis én így érzem. Jobban jártam volna, ha akkor a falhoz vágnak, mint ezt a retek sok sz*rt végigszenvedni amit életnek neveznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!