Szégyen, ha lerobbant a kocsim?
Figyelt kérdés
Reggel a barátnőmet a kocsimmal vittem (volna) munkába egy másik városba, de sajnos útközben lerobbantunk, a céltól kb 15km-re. (Generátor beállt, és sikított az ékszíj) Sajnos elkésett. Össze is kaptunk, mindenféle szerencsétlennek elmondott, meg többet nem száll be mellémm. :( Egy kolléganője jött érte a helyszínre, az meg rettentő kárörvendő volt. (Szörnyen érzem most magam.) 24F2019. szept. 26. 10:06
1/13 anonim válasza:
És ilyen hisztis buta nőid vannak?😂
2/13 A kérdező kommentje:
Hát úgy néz ki.:(
2019. szept. 26. 10:10
3/13 anonim válasza:
Örvendezzél, mert ez a liba többet nem száll be melléd.
4/13 A kérdező kommentje:
Igazad van, lehet jobban járok. :)
2019. szept. 26. 10:14
5/13 anonim válasza:
Elég egy hülye barátnőd van már ne is haragudj. Az ilyesmi bárkivel és bármikor megtörténhet! Nem a te hibád. Mi egyszer nyaralásra menet robbantunk le. Képzelheted milyen volt. Apukám vezetett, de nem hibáztatta senki mert NEM az ő hibája volt. Mondtuk hogy semmi gond, majd megyünk pár hét múlva. ÉS ENNYI. Ennyi volt. Megcsinálták egy-két hét múlva a kocsit és akkor megindultunk. Mielőtt bárki kérdezné, nem buktuk be a szállást, mert mi mindig úgy megyünk nyaralni hogy mikor odaértünk, elkezdünk keresgélni szállás után. Nekünk ez tök kalandos :D Na mind egy, el kalandoztam. Tehát az ilyensmi megesik. Ne törődj a barátnőddel. Majd kihisztizi magát és elfelejti. Mondjuk nem is értem miért állsz egy ilyen nővel össze, aki téged a barátját hibáztat ebben. Máskor is ilyen veled?
6/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod, jól esett.
Ilyen szinten még nem kaptunk össze, talán nem ismertem eléggé. Bár voltak már furcsa megnyilvánulásai.
2019. szept. 26. 10:21
7/13 anonim válasza:
Tudok egy megoldást a nődnek: váltson bérletet a buszra.
Hülyén reagált amúgy. A kolléganő meg azért lehetett kárörvendő, mert irigy a nődre, amiért minden reggel kocsival hordod a fenekét. Mindkettő idiótán viselkedett.
8/13 A kérdező kommentje:
Így igaz, máskor is elhoztam már, de nem minden nap. Köszi a választ.
2019. szept. 26. 10:26
9/13 anonim válasza:
Ez csakis egyetlen esetben szégyen, ha a 300000 km feletti dízel BMW döglött be alattad, aminél nem az a kérdés, hogy megpusztul-e hanem az, hogy mikor. Nagyon sok fiatal vesz széthajtott német dízel prémiumautót azért, hogy villoghasson vele, aztán csodálkozik, hogy az megdöglik alatta.
Normálisan karbantartott, nem széthajtott autó esetén nem gáz a dolog.
10/13 A kérdező kommentje:
230 körül van benne, benzines. Áprilisban volt műszaki, azóta nem járt szervízben.
2019. szept. 26. 10:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!