A pénztárosok miért darálják az árut mint az őrült?
Nem tudod hogyan pakolj? Ez komoly?:)
Neki az a lényeg, hogy a pénztárgép menjen. Inkább ő várjon rád, míg te elrakod az utolsó két tételt, mint fordítva. Na meg ott áll a sor mögötted
Oké, nevezz hülyének egészen nyugodtan.
De gondolkozz el azért ezen a mondáson:
Stressz az, amit nem sz-rsz le eléggé.
Szép estét!
Azért, hogy haladjon a sor és ne kelljen mindenkinek órákat állnia!
Inkább pörögj fel te is, és ne szöszmötölj annyit, hanem pakolj!
Kérdező, állj be egyszer a kassza mögé, ahol kb 30 ember vár a sorban, meg van egy f..sz főnököd, aki b..szogat,ha nem dolgozol, akkor majd meglátjuk, hogy mennyire fogsz hisztizni. Plusz még viseld is el a vásárlók f..szságait, mint pl. egy olyan ember hisztijét, amit most itt te csinálsz.
EZ A MUNKÁJA! Vagy ezen mit nem értesz?
Azért nehéz ilyenkor pakolni, mert én általában úgy teszem fel a szalagra a cuccokat, ahogy szatyorba akarom tenni őket. Nehezet előre, könnyűt hátra. De mikor gyorsan pakol, akkor a nehezek tetejére teszi a könnyűt, és tehetem mondjuk a tojás vagy a joghurt tetejére a krumplit vagy az almát.
Mondjuk pont Auchan-ban vagy Tesco-ban el tudok pakolni, ott sem lassúak, csak normális tempóban mennek. De Aldi... Auchanban elég nekem egy szatyor, szépen elrendezem benne a dolgokat, "tetris-ezek", Aldiban nem elég, hogy sietek, de még azzal is szenvednem kell, hogy előkotorjam a másik szatyromat a táska aljából, mert annyira össze-vissza kerülnek a szatyorba a cuccok, hogy nincs hely. Pedig lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!