Volt már veletek hogy valamit nagyon akartatok de mégsem jött össze?
Figyelt kérdés
minnél erősebben akarja az ember annál jobban nem akar összejönni...eléggé lehangolt ez most2019. szept. 20. 20:38
2/11 anonim válasza:
Folyamatosan akarom a lottó ötöst, mindig van érvényes szelvényem, oszt' mégse nyerek. Nem lesz ez így jó.
3/11 anonim válasza:
Igen, előfordult, mondjuk lekéstem a jogsi korhatárról pl 21 évesen, és emiatt kivártam a 24-et. Akkor megvolt a gépre a vételár, de jött más kiadás, így az a nyaram egy fos volt, mert már gondolatban a motoromon ültem és húztam a gázt a napsütéses délutánban....
Volt még pár apró dolog, késve bár de megoldódtak idővel, amiket azóta már el is felejtettem.
5/11 anonim válasza:
Persze hogy volt de aztán még jobban rá gyúrtam és csak sikerült.
6/11 anonim válasza:
Szinte csak ilyen van.
De már megfogadtam, hogy a 2020, az egy olyan jó szám, hogy abban az évben olyan dolgokkal fogok foglalkozni, amik sikerülni fognak. Már elkezdtem tenni érte.
7/11 Lazy Lover válasza:
Igen folyamatosan ez van sajnos :(
8/11 anonim válasza:
Volt.
Az életem kezdetén, tizenévesen epilepsziás lettem.
Rengeteg mindenről lecsúsztam emiatt, most nem tudom mit kezdjek magammal.
F
10/11 anonim válasza:
Volt, persze. Soroljam őket?? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!