Nem unjátok már ezt a meleget?
Figyelt kérdés
Még mindig 25 fokot ír, ami 30 fok. 10 fok a normális szerintem.2019. szept. 17. 07:49
1/11 anonim válasza:
De a 10 fok az 20 fok, ami majdnem 25, ís az már 30.
Szóval valójában -20 fok felett lerohad rólam a gatya...
🤦🤦♂️🤦♀️🤦🤦♂️🤦♀️🤦🤦♂️🤦♀️🤦
2/11 anonim válasza:
20-25 az optimális. Ki lehet ülni sörözni, de le sem izzad az ember az utcán.
3/11 anonim válasza:
DE! Gyűlölöm a meleget, főleg, hogy áprilistól októberig az van.. Szeptember közepén nem 25-30 foknak kellene lennie, hanem 10-15-nek maximum.. Nincsen normális ősz és tél, de még tavasz se. Csak nyár van és valami ősz-tavasz szerű idő a többi pár hónapban. Gyűlölöm.
5/11 anonim válasza:
Az őszi meleget szeretem. Akkor nem éget a nap, nincs olyan pára, hogy meg lehet fulladni, nem izzadok mint egy ló. Az még kellemes. De alapvetően én is jobban szeretem a hideget, akkor sokkal több mindent lehet csinálni.
6/11 anonim válasza:
Én is unom. Utálom a meleget, de most örülök hogy kicsit borús végre az idő :) engem ez tölt fel, nem a napfény
7/11 anonim válasza:
Nem értem ezt a nyafogást, már napok óta nincs nyári meleg, ha nem vettétek volna észre.
8/11 anonim válasza:
Meleget? :D A szr is belém fagy. :(
9/11 anonim válasza:
Ja, meg elmagyarázhatnád a falfestéknek, hogy meleg van, mert jelenleg nem nagyon akar száradni, de hátha változna, ha meggyőznéd, hogy 19 fok meleg...... :D
10/11 A kérdező kommentje:
Igen, 20 fok az nem hideg.
2019. szept. 17. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!