Ti nem unjátok ezeket az állandóan ismétlődő kérdéseket?
Minden nap ugyanazok a kérdések vannak, csak max. a kor más meg a szereplők nevei, esetleg még a helyszín.
20/F
Tudom, hogy még a nevében is benne van. De attól még fárasztó minden nap ugyanazokat a kérdéseket olvasni. :D
De azokat is "szeretem", amiket simán megtudnának gyorsan nézni a neten.
Nekem nem az a gondom, hogy unom, csak szépen tolják lejjebb és lejjebb, majd eltűnnek köztük az olyan kérdés, ami mondjuk komplikáltabb, higy a Google választ adjon, nem írták ki már előtte a honlapra - aztán kiemeli a kérdező, mert kapott rá 0 választ vagy pár troll választ és más meg kiemeli a kérdést amire már érkezettt pl 93 válasz.
Ráadásul nagyon unalmas sokadszorra ugyanazt leírni.
De mondjuk a troll kérdéseknél jobbak, amikor időt és energiát feccölsz bele, hogy kutatás után adj egy értelmes választ, aztán a kérdező jól lekorhol, elkezd bohóckodni, meg beírja, hogy csak troll kérdés volt.
https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__tarskere..
Én most inkább emiatt a kérdés miatt borultam ki. Az ilyenek nem minden naposak, hanem kb. minden órásak.
Más kategóriában is vannak ilyenek, sajnos. Főleg a magány/egyedüllét-ben.
De ez nem csak GYIK-n van így.
Amikor tavaly anorexiás voltam, akkor beléptem fogyókúrás FB csoportokba; és, kb óránként kiírták, hogy "Helló, fogyni akarok, mit tegyek?" - semmi részlet, semmi konkrét kérdés, én le is mute-oltam az összes csopit. Főleg, hogy, amikor az egyikben megkérdeztem, hogy valaki használt e ördög nyelvet valaha és, ha igen, mi a tapasztalata, akkor kaptam vagy 40 választ, hogy a sátánt ne emlegessem, nevét számra ne vegyem ; ilyen névvel a termék sátáni... és a kérdésemet is letörölték a moderátorok :D
Ezt a kérdést is kiírták már jó párszor...
Amúgy meg nem kell minden kérdést elolvasni és válaszolni rájuk. Sőt, ha ennyire nem tetszik ez az oldal, nem kell látogatni se.
#6 Az sem semmi. :D
#7 Ez jogos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!