Mi a velemenyetek az alabbi magyar youtuberekrol?
Figyelt kérdés
Csizmadia Gabi
Plaura
Szabyest
Viszkok Fruzsi
Vegh Dori
Dezso Bence
Polla
Marko Rebeka
BishBharbie
Melyikeket szeretitek? Miert? Melyikeket nem? Miert? (irhattok olyanokat is, akiket en nem soroltam fel)
Koszi :D
2019. szept. 15. 20:44
12/13 anonim válasza:
Egyik sem fogott meg a felsoroltak közűl, Dancsó Petit , 'FanMadeMaker" Marcit, anno JustVidmant, Dömöst, rosszpcjátékok, Duma Ragu, meg Szkiton tv-t követ(tte)m, ja és HallywoddHonda. :D , aki nem tud végig mondani egy mondatot vágás nélkül az hamar az agyamra megy. Magyarósi Csabát sajna ezért nem tudom megnézni, felcsesz, meg már Szalay Isti is, pedig pöpec videói voltak. Most jut eszembe St22 Lacika, Kótai Zoli bácsi, na őket is követen és Karottát (Bazsó Gábor) meg HAndrás. És még sok-sok videós (totalcar meg vezess stb. műsor, tehát nem személy, ezért nem írtam bele).
13/13 anonim válasza:
Ezek közül csak viszkok fruzsiról hallottam, egy-két videóba belenéztem, de nem igazán fogott meg. Én csak külföldi youtubereket nézek, illetve külföldön élő magyar youtubereket. Az érdekes, hiszen egy másik kultúráról mesélnek, itthon élő magyarokkal mégis mit kezdjek? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!