Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van olyan személy akit az...

Van olyan személy akit az életed hátralévő részében szeretnél elkerülni, véletlenül sem akarsz összefutni vele? Ha igen, miért? Mesélnél róla? Pusztán kíváncsi vagyok.

Figyelt kérdés

Én az egyik volt osztálytársammal vagyok így, akivel elég furcsán alakult a kapcsolatunk, vagyis pontosabban inkább lezárult. Óvodás koromban és első osztályban legjobb barátnők voltunk, aztán évekig nem láttam, mivel átment másik tagozatra. Az élet úgy hozta, hogy 6 évvel később ismét osztálytársak lettünk. A mai napig emlékszem arra a pillanatra, amikor megláttam az évnyitó még 2012-ben. Teljesen lefagytam. Abban reménykedtem, hogy esetleg nem vesz észre, majd más mellé ül vagy nem is tudom. De ő természetesen emlékezett rám és abban a hitben jött oda hozzám, hogy folytatódhat vagy újrakezdődhet a barátságunk. Viszont én amióta nem találkoztunk teljesen más ember lettem, a mai napig szociális fóbiával küzdök, nehezemre esik beszélgetni másokkal. Aznap alig tudtam egy-két szót kinyögni, de aközben is lángolt az arcom és szörnyen ideges voltam. 3 év úgy telt el áltanosban, hogy kerültünk egymást, mindezt miattam, mert egy idióta voltam. Féltem, hogy nem fogadna el, hogy zavarná, hogy idővel nagyon megváltozott a stílusunk (ő elég fiús lány lett), hogy már nem vagyok az az életvidám, laza és mosolygós kislány, aki egykor voltam. Többször is próbáltam összeszedni a bátorságomat, hogy elmondjam neki, hogy mit érzek és, hogy nem azért kerülöm, mert nem kedvelem/haragszom rá vagy valami problémám van vele, egyszerűen csak megváltoztam és most minden nagyon nehéz nekem. A mai napig fel tudnám pofozni magam, ha ezekre az emlékekre gondolok. Mostanra valamelyest sikerült túllendülnöm ezen, az általános iskolai ballagás óta eltelt 5 év és azóta nem is láttam. Viszont még mindig nem tudnék a szemébe nézni, ha ismét összefutnánk. Elsüllyednék a szégyentől, amiért így cserbenhagytam anno, pedig ő számított rám. Ha már így elcsesztem, remélem soha többé nem találkozunk, mert akkor az újabb mély nyomot hagyna bennem és felerősödne a már szűnni kezdő lelkiismeret-furdalás.

19/L

2019. szept. 15. 19:26
1 2
 11/15 Lazy Lover ***** válasza:
79%
+ 1 illetve a volt “barátnőm” az egy igazi féreg volt
2019. szept. 15. 20:48
 12/15 anonim ***** válasza:
85%

Van. Az exem ès a három volt osztályom(1-2 kivètellel), ezen kívül gimiben volt egy nagypofàjú drogos csàvó, aki első év első hónapjàvan már kötekedett velem, és megfenygetett, hogy megver meg hasonlók, hát vele sem futnèk össze, mert gyűlölöm őt.

19/L

2019. szept. 15. 21:21
 13/15 anonim ***** válasza:
92%

Van két volt kolléganőm, akik olyan alpári, aljas természetűek és olyan minősíthetetlen stílust engedtek meg maguknak velem szemben is, hogy a hányinger kerülgez, ha eszembe jutnak. Egyikükkel egy óvodában dolgoztam közmunkás dajkaként, még tojáshéjj a seggén volt hozzám képest, de a szája az már óriási volt, egy elmebajos hisztérika volt. Másikkal egy hotelben dolgoztam, hasonló típus, mindenki utálta mindkettőt.

Én az ilyen emberektől olyan szinten viszolygok, hogy még köszönő viszonyban sem maradok velük, nincs szükségem, hogy ilyen legyen az ismeretségi körömben és isten őrízz, ha valaha mondjuk felvennének egy munkahelyre, ahol egyikük már ott dolgozik, inkább sarkon fordulnék és többet nem mennék be, nem hiányzik, az a szintű napi undor és idegbaj, amit még a puszta látványuk is okoz. Ja, jut eszembe, volt még két hasonló tuskó, ők is nöneműek, szintén munkahelyi ismeretség. Na, ezt gyűlölöm a munkahelyekben, hogy akár milyen elmebeteg mocskokat kénytelen megtűrni az ember nap mint nap.

2019. szept. 16. 08:23
 14/15 anonim válasza:
100%

Az exem, aki az elso baratnom volt anno.

4 even keresztul voltam bele szerelmes es mire leptem volna fele addigra mar massal randizott...aztan 1 evvel kesobb szakitasa utan megis ugy tunt osszejottunk de sajnos o 1 hettel kesobb kihatralt mert nem erezte magat szerelmesnek...na most en ezt megertettem es nem haragudtam ra.

Honapokig beszeltunk meg aztan jott a szalagavato ahova meg korabban felkertem, na mar most ezzel az eloelettel o inkabb visszamondta par honappal elotte. (Akkor nagyon duhos voltam mert ugy ereztem cserben hagytak, de azota belatom jo dontes volt..)

Na de azutan...veletlen egy buliba (1 evvel kesobb)osszefutottunk es o jott oda bocsanatot kerni hogy igy alakult koztunk, es mondta hogy tancolhatunk majd egyet.

En meg sajnos kicsit ittam elotte...es hat, voltam annyira gyenge allapotban hogy feltegyem neki a kerdest hogy "nem szeretne e ujra megprobalni" :DDD

Na ezt barataim sose!!!

Nagyon gaz volt, es par mondat utan el is koszontunk es azota nem lattam mar 3 eve, es nem is akarok:D

Egyreszt mert naggggyon kinos voltam es eletem legmegszegyenitobb napja volt, plusz szegyenlem magam hogy mar a helyrejott baratsagot szinte instant elrontottam, masreszt mert annyi erzelmi megprobaltatas es inger ert az alatt az ido alatt ameg ismertem, hogy nagyon megvisel csak ragondolni is.

Azota boldog 1 eves kapcsolatban vagyok, de sajnos heti rendszeresseggel eszembejut az illeto, es nem tudok vele mit kezdeni.

Egyszeruen csak tul sok ideig kiserte vegig az eletemet a gondolata (4 ev).

De epp ezert azt remelem hogy ha soha tobbe nem latom, akkor ez egy ido utan elfelejtodik. :)

Ne haragudjatok az ékezetek miatt, épp előadáson ülök :P

2019. szept. 18. 11:26
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy baratnöm akit kisminkeltem, körmeit lakkoztam, vittem bulizni, azt hittem igazi bnöm van, erre meglopott eltünt a lakkom. Azt hiszi nem tudok rola.

Azota kerülöm. Csak face ismerös. Likolgatjuk egymastva jopofizas megmaradt, egyszer összefutottunk veletlen es mivel a maganeletemben kezdett vajkalni(nem kedves èrdeklödes volt,hanem faggatott a baratomrol reszletekig menöen mint ahogy a pletykasak szoktak de magarol meg nemigen mesél),igy még jobban csak azt tamasztotta alà hogy nagyon is jol teszem hogy kerülöm

2019. szept. 23. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!