Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Megér egy ütést ez az "ember"?

Megér egy ütést ez az "ember"?

Figyelt kérdés
Halihó. A történet az, hogy mikor a barátnőmet kísérem munkába minden nap,van egy utca amin át kell menni sajnos, és elég rossz hírű. Körülbelül minden héten mostanában, legalább 2 napon egy héten, ugyanaz a roma "gyerek" belém és a barátnőmbe köt ok nélkül. Engem a körülbelül 15 kiló feleslegem miatt piszkál, a barátnőmet meg csak úgy mert miért ne alapon ku**ázza le. Amikor ezt eljátsza, az ér a fejemben mindig elpattan, de a barátnőm azt mondja hogy magasról tegyek rá, és lehet nekem is így kellene gondolnom, de egyszerűen nem tudok tenni rá. Sokszor már mint egy állat, olyan vagyok mikor ahhoz az utcához érünk, és mikor meglátom akkor aztán kapkod az ideg. Szóval most komolyan engedjem el neki ezeket a szövegeket? K**va, meg dagadt és társai? Mit gondolnak ezek magukról úgy őszintén? Azaz egy tart vissza attól, hogy kapjon egy ütést, hogy ha megütöm, hibába fogom azt mondani, hogy megérdemelten kapta, engem fognak elővenni, mert miért ütöttem le? Na meg persze a barátnőm. Szóval mi a francot csináljak? Másfele elmenni meg nem lehet, mivel az utca végén van a meló. Ja, alapvetően nyugodt a természetem és nem vagyok idegbeteg, és nem szorulok szakember segítségére, de szerintem az ilyen dolgot senki nem engedné el maga mellett. Az utca egyik feléről a másikra átkiabálva veszekedni semmi kedvem, mivel nem vagyok roma.

2019. szept. 12. 17:22
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, ignorálom mától az úri emberünket. A "Fürödtél ma?" kérdést én is fel akartam tenni neki. :D

Teniszütőt meg mindenképp viszek mától, csak mivan akkor ha dobja a követ, és én visszaütöm a követ és őt fejbe találja és kiüti azt a zsugorodott agyát? :O :D :D

2019. szept. 12. 21:01
 12/12 anonim ***** válasza:
87%
Mit csináltál?
2019. szept. 24. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!