Az gáz ha valakinek közel 30évesen nincs sporolt pénze?!
Ha gyári munkásról van szó, akkor biztos van tartozása/adóssàga vagy pl külföldi fizut kap.
Nem azt mondanám, hogy gáz, inkább azt: nem valami céltudatos s nem is igazán tett azért, hogy jobb legyen helyzete avagy a jövője.
Akinek van érzéke s céltudatos az gyorsan is képes haladni.
Pl legutóbbi rekordom, amiből az autóm lett 1 év alatt 10kk (ft-ba nézve kb)
Pedig csak hobbinak indult, de tetszett az embereknek az alkotásom.
Menj picit rá az igaz önismeretre s alkoss kisebb-nagyobb célokat, szépen lassan pedig érd el azokat.
S ne feledd: az se mindegy, hogy tartozásban úszva van meg "mindened" vagy tiszta s nyugodt lélekkel hajthatod a fejed a párnára esténként boldog sikert elérve.
A TE életed, Tőled függ!
Sok sikert!
Sétàlj egyet a gondolataiddal s elmélkedj.
Szervezetednek s az agyadnak is jót tesz.
Nekem minimális van, azt is egyetem alatt szedtem össze, jó tanulmányi eredményért ösztöndíjból, bejárósként, családi segítséggel. Különben mára NEM LENNE.
Most ugrottam bele valamibe, ami egyébként lehet elviszi az egészet és akkor nem lesz. Semennyi sem. (Viszont ha jól jövök ki belőle, akkor pár év alatt milliók.)
Egyszerű: büfészakos voltam, pocsék egyetemen, lelkes se voltam, a soft-skilljeim se jók (amik megmenthetnének ilyen helyzetben), sőt, enyhébb mentális nyűgjeim is vannak.
Eddig csak érettségis admin melóim voltak.
Mára csak kajára és rezsire költök, de amit nagy nehezen összespórolok, az elment tanfolyamokra, amikkel pont ki akartam törni. Jött még egészségügyi dolog is. Ráadásul eddig még a tanfolyamokat is rosszul választottam meg. Pedig csak pont, hogy "lábra akartam állni" velük... Olyan tanfolyamok, amiknek nem is létezik ingyenes változata. Azt hittem, hogy pár hónap alatt meg fognak térülni, ehelyett ott vagyok, ahol a part szakad.
Nagyon nehéz félretenni és jöhet bármi, ami elviszi az összeset.
Ha csak 10 ezer forintot tudsz félretenni havonta (PÉLDA), azt elviheti bármi.
Ráadásul aki nem mamahoteles / lakást örökölt / lakást vettek neki a szülei / egy lakást a család már évek óta amúgy is kiadott, de most odaadják a fiataloknak, az azt se tudom, hogy úgy egyáltalán hogy tesz félre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!