Ez ellen miért nem tesz senki semmit? Észereveszik egyáltalán az emberek ezt az igazságtalanságot?
"Szerinted hogy lehetne ez ellen tenni?"
Szidni a nőket, ameddig le nem fogadnának egy ilyen férfit is például. Tudom nem a legjobb megoldás, de most így hirtelen nem jut eszembe jobb, meg hát végül is a feminsták is ezt használták a céljaikra.
"Engem pl szidhatsz akármi miatt, nem fogok olyat tenni, amit nem akarok."
Hát nem tudom, egy nőnek 99,9% hogy azon múlik a közérzete, hogy elfogadják-e a körülötte lévő emberek, de nem a legjobb.
Hát ezt erősen kétlem, nem hiszem, hogy én és az összes nőismerősöm a 0.1%-ba tartozunk.
Senki nem akar boldogtalan életet élni. Te sem akarhatod, hogy egy nő ezt tegye meg neked *kényszerből*. Vagy a lelkednek jólesne, hogy a párodon látod, hogy boldogtalan és utálja az életét, de beleszidták egy szar életbe?
Nevetséges elképzelés.
Eleve nincs olyan ostoba környezetem, ami emiatt szidna, ismeretlenek szavai pedig miért érdekelnének?
Ez nem módszer, csak gyűlölködés.
Ami megoldás lenne, ahhoz az egész társadalom kell. Pl. ne mondjuk ezentúl semmilyen tulajdonságra, hogy férfias vagy nőies. Ne tegyünk egyenlőségjelet a nők és a főzés, meg a férfiak és a barkácsolás közé. Például. Vagy amikor az emberek a népességcsökkenésről beszélnek, ne kelljen pasiktól azt hallgatni, hogy a "nő legfontosabb szerepe az anyaság", mert érdekes módon arról nem beszélnek, hogy nekik az apaság mennyire számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!