Mi az a dolog ami jelenleg boldoggá tenne téged?
Lehet tárgy, pénzösszeg, esély, lehetőség, egy élmény, egy cselekvés egy másik embertől, egy véletlen történés ami átrendezné az életed pozitív irányba, bármi.
A legfontosabb dolog amit ha most megkapnál azt mondanád hogy boldoggá tett.
Egyet írjatok.
1 egészségügyi dolog van, ami instant boldoggá tenne és talán csak 1 pénzel megvehető dolog, ami kell a szórakozásomhoz, amúgy minden más meg van ami kell.
Testépítek és szeretném, hogy a bal bicepszem teljesen meggyúgyuljon. Régen volt egy részleges szakadás, azóta sokszor begyullad és a edzésben gátol, hogy sokszor ki kell hagynom napokat vagy éppen kisebb súlyokkal dolgoznom, amikor picit meghúzom, mert érzékenyebb.
A másik meg egy új Harley cruiser motor, amik nagyon tetszenek, de semmilyen értelemben sem logikus lépés most vennem. Így egy ilyen ajándék egészen feldobná a kedvem.
1 vékonyabb lennék, magasabb és kisebbek lennének a melleim, nem kéne szemüveg és mindent hallanék.
2 nem titkolnának előlem semmit
3 nem szívatnának meg többet
4 nem beszélnének ki a hátam mögött és nem csapnának be
5 jobb tanulmányi eredmény
6 viszonzott szerelem
7 sok sok könyv
8 ha tovább tudnám fejleszteni a képességeimet színészet terén, hogy később keresett színésznő lehessek
9 énekhang
10 ölelés
Hogyha sikerulne olyannak lennem, amilyen szeretnek.
Ha vegre egyetemre mehetnek es vihetnem magammal a macskamat is.
Ha lennenek igaz barataim.
De a legjobban az tenne most boldogga, ha lenne valaki akinek fontos lennek. Most ez hianyzik nekem nagyon.
Ha elmehetnék a Diveyevóba, és nem kellene többet titkolnom az ortodox hitem.
Ha végre megláthatnám azt, akit szeretek, már 6 éve csodálom szüntelen.
Valamint azt is szeretném hogy meggyógyuljak egy betegségből , mely megkeseríti napjaim.
Tudom hogy egyet kellett volna..
Talán az 1.-t választanám, mert így nem kell többet titkolnom, megtalálom a szerelmem és gyógyulást nyerek.
Számomra ezért ott van a boldogság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!