Tudtok nekem segíteni? Mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
Röviden annyi hogy én 18 éves lány vagyok, és hát most mentem uj suliba..na de nekem junius óta olyan problémám van hogy nagyon sokat fáj a fejem,hasam..pedig régen sose volt ilyen..mostanában meg nagyon fáradékony vagyok,ha nem csinálok semmit akkor is olyan fáradt vagyok..mitől lehet ez? ha le ülök vagy le fekszek pihenni akkor ha fel kellek szédülök..és nem értem miért..de ha barátommal vagyok ezeket sosem tapasztalom..vele tökre aktív vagyok meg minden..tehát nem értem mi a baj..2019. szept. 2. 17:16
1/4 anonim válasza:
Valamiért elutasítja a szervezeted az új helyzetet talán.
2/4 anonim válasza:
Ha nem szervi eredetűek a problémáid, akkor valószínűleg pszichés. Erre utal, hogy ha a barátoddal vagy, nem tapasztalsz tüneteket.
4/4 anonim válasza:
Ha felkelek hirtelen én is szédülök, de kb kisgyerekkorom óta, nekem ez elvileg vérnyomás, az orvosok szerint. Meg lehet szokni. Ha neked eddig ilyen nem volt, akkor lehet, hogy a stressz az új környezet miatt, a barátod pedig megnyugtat és olyankor elmúlik ez. Ez józan paraszti ész, biztosat max egy orvos mondhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!