Miért okoskodik, mint ha mindenhez értene?
Nem egészen értelek: attól, hogy nem járnak nyaralni, meg gyárban dolgozik, miér ne tudhatna egy csomó mindenröl?
Annak, hogy otthonülösek, mi köze van ahhoz, hogy mennyire tájékozott? Éppen a mostani idökben, ahol létezik internet, az emberek bármiröl szerezhetnek böséges információt otthon a gép elött ülve is!
Azzal nincs semmi bsj,hogy gyárban dolgozik és nem jár nyaralni,ez az okoskodás viszont tényleg bosszantó.
Tudom,mert nekem is van egy ilyen szomszédom,hogy bármit mondanak neki az semmi nem ógy van,minden csak úgy a jó ahogyan ő csinálja.
A te ismerősöd úgy látszik az elmaradt nyaralásokat akarja ellensúlyozni az okoskodással.
Helyesen: mintha.
Helyesen: elkezdi.
Te miért az ő életével foglalkozol? És miért nem tudod elfogadni a tiédtől eltérő véleményt?
„Helyesen: mintha.” :DDD
tévedsz, a kérdező jól írta, itt külön kell írni. sose értettem, a hozzád hasonlók miért okoskodnak 8 általánossal.
a többiek meg fel is pontoztak, ez sok mindent elmond a gyk okoskodó szellemi szintjéről.
házi feladat: nézz utána, mi a különbség „mintha” és „mint ha” között.
egyedül a 3as válaszolt érdemben a kérdésre, a többi szokásos blabla.
némi logika kell annak felfogásához, amit a kérdező írt. feltételezem arra gondolt, hogy furcsa, h egy olyan ember okoskodik, aki a való életben semmi nem tud felmutatni.
a válasz nagy egyszerű: a magyar emberek többsége lusta, frusztrált, és ahelyett hogy tenne vmit az életével, úgy kompenzál, hogy folyton okoskodik.
nekem is van ilyes ismerősöm: túlsúlyos, sosem volt még jó munkahelye, nem beszél nyelveket. de kifejti, h nem volt az egyetemre való az unokanővérem, vagy hogy ő okosabb, mint az egyetemisták :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!