Mennyire veszelyes egyedul Arkadba menni?
Figyelt kérdés
Soha nem voltam még egyedul, busszal mennyire veszélyes. Ugy ertem hogy eleg sok az agyilag beteg ember2019. szept. 1. 09:44
11/20 anonim válasza:
Annyira veszélyes, mint bárhol máshol.
Nincs ilyen kimutatás, hogy az Árkádba menők nagyobb veszélynek lennének kitéve.
12/20 anonim válasza:
Én már belépés elött a kezembe veszem a telefonom és beütöm a 112-öt de a zöld gombot nem nyomom meg, ha megúsztam ezt a félelmet keltő kalandot akkor persze stornózom a 112-őt. Így telnek ott a látogatásaim. Neked is ezt ajánlom.
13/20 anonim válasza:
Pont nem azok a helyek a veszélyesek, ahol ezrek fordulnak meg minden percben. Szóval semennyire.
14/20 anonim válasza:
Az árkád tudtommal egy pláza... 😂
15/20 A kérdező kommentje:
Sikeresen elmentem es mar haza is ertem:) Tok jo volt igy egyedul menni:D
2019. szept. 1. 17:27
17/20 A kérdező kommentje:
Nem
2019. szept. 1. 18:03
19/20 A kérdező kommentje:
Mit?
2019. szept. 1. 20:20
20/20 anonim válasza:
#12: Na végre egy komment amin lehetett nevetni :D köszi!
Ez a kérdés viszont elég szánalmas :D Sikeresen túlélted? Gratulálunk neked! Nagy kihívást teljesítettél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!