Mi az a munka amit nem csinálnál?
Idosek otthonaban apolo. Anyum dolgozott ott par honapig, igy elso kezbol ertesultem a reszletekrol... Elkepzelni se tudom, hogy tudnak ott dolgozni EVEKIG emberek... Az csak hagyjan, hogy oreg, budos venembereknek kell pelenkat cserelni, de mikor bekattannak, akkor csinalnak erdekes dolgokat, pl beleszarnak egy zacskoba, es elrejtik. Naponta kell takaritani a hugyos, hanyasos matracot, mert epp valamelyiknek olyanja volt. Ilyenkor nyaron meg 40 fok van, legkondirol ne is almodjon senki, szoval meg pluszba jo izzadsagszagu mindegyik. Meg kell mosni a bepallott p!nakat meg az elfonnyadt vagy visszanott farkakat. Emelle meg ko kemeny fizikai munka a dolog, mert a 120 kilos oreget ugyanugy meg kell emelni, mint a 80 kilosat, nem fekhetnek egy helyben egesz nap. Ja es kozben a sok demens oreg meg a sipakolo hozzatartozo is b/\szogatja az ott dolgozokat. Es akkor a kifizetetlen tuloraztatasrol es alacsony berekrol meg nem is beszeltunk.
Az en legrosszabb munkahelyem a Meki volt, de 100x inkabb valasztanam azt, mint az idosotthont.
Igen, nekem szakmámból adódóan 3 hónapig kellett idős- és szociális otthonban gyakorlatoznom, napi 6-8 órát.
Volt jó része is, de volt rossz is (pelenka, lemosdatás, emelgetés, takarítás).
Oda soha nem mennék vissza, de a bölcsödébe se :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!