Csalódtál már magadban? Ha igen, miért?
Párom nyitva hagyta a facebookját és belenéztem
Nem tláltam semmit de szégyenlem magam mert belekotoeásztam. Úgy h nwm is használja még a telefont se én marha....
Megbeszéltük bevallottm neki és persze ő is meg nézhette az én cuccaim ha akarta.
több év depresszió és hasonló dolgok után felküzdöttem magamat, igaz előtte is végig dolgoztam ezen, de utána lett meg csak a gyümölcse
elég sikeres vagyok szakmailag, bárhova nyúlok jobbnál jobb lehetőségeim vannak
21 évesen komoly kapcsolatot akartam, sok dolognak utána olvastam mit rontanak el mások, mire kell figyeljek.....
végül itt vagyok 5 évvel később 3 kapcsolat után
első ex pénzéhes, második visszahúzódóból beképzelt...
sok embert tudok motiválni, lelkesíteni, viszont párkapcsolatban a pozitív hatásom miatt rossz irányba fejlődött az adott partnerek személyisége az ÉN hatásomra
ez számomra elég nagy csalódás volt, hogy annyi embernek tudtam segíteni, támogatni, előre vinni őket és mégis kapcsolatban elbuktam ilyen dolgok miatt
persze a kapcsolatok tönkre is mentek, mert a negatív hatás miatt csak az elvárások voltak, megbeszélni nem lehetett
de, hogy a jó oldalát nézzük, mára én is sokat változtam, végre önzőbb tudok lenni, szóval én is változtam végül és számomra most sokkal jobb
Kb folyton amikor ébren vagyok.
Pontosan tudom mit kellene tennem, mégis a lustaság győz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!