Csalódtál már nagyot az életben és magadban?
Én sokat csalódtam az életben, de legnagyobbat eddig saját magamban. Egy lusta, buta, gyáva, élhetetlen ember vagyok. Középiskola után nem mentem egyetemre, elvégeztem egy tök felesleges OKJ-s tanfolyamot, amivel (valami csoda folytán) mégis el tudtam helyezkedni. Már lassan 6 éve azon a munkahelyen dolgozom. Kényelmes munka, nincs túlóra, a fizetés nem sok, de meg lehet élni belőle. Sokáig a szüleimmel éltem, most már külön lakom egy albérletben a régi otthonomtól nem messze. Gyakorlatilag ugyanúgy élek, mint 5, 10 vagy 15 évvel ezelőtt, csak egy másik lakásban, és most már dolgozom, nem tanulok. Semmi újat nem próbáltam ki, nem vállaltam kockázatot, mindig a biztonságos utat választottam, így nem is vittem semmire az életben. És eljutottam odáig, hogy már nem is akarok semmi újat kipróbálni, változtatni valamin, jó ez így a saját kis unalmas, de kényelmes világomban. Mindezt úgy, hogy még csak jövőre leszek 30. Nem mondhatnám hogy erre vágytam gyerekkoromban, dehát ilyen az élet.
Érez valaki hasonlóan? Nem tanácsot várok, csak szívesen meghallgatnám mások történetét is, hogy hogy alakult így az életed!
Az életben nem csalódtam, csak magamban.
Az élet olyan , amilyen, csak alkalmazkodni kell. De magamban, rettenetesen.
Igaz, mindent megkaptam az élettől, amit csak kívántam, de mindent egy fricskával.
Mi a baj? Mire vágytál gyerekkorodban, ami olyan más volt? Szerintem szerencsés vagy, Miért nem tudsz örülni, hogy ilyen az életed?
Hogyhogy nem vitted semmire? Többre vitted, mint legtöbben. Lehet, hogy csak egyedül vagy? Persze férfiként azon is könnyű segíteni; nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!