Miért kell a tömegközlekedésen eltűrni a síró babákat?
Látom mindenki lehurrogott :D én egyetértek veled. Utálom a gyerekeket és az ostoba szüleiket is akik csak szaporodni képesek mint a nyulak de a pulyájukkal már b*sznak foglalkozni/nevelni.
Jaj és nagyon aranyos az a komment amelyik azt írta hogy látszik neked nincs gyereked, csak ezzel tudnak védekezni azok akiknek van gyerekük csak nem értenek hozzá, csak megszülték azt kész :D
#15:
Te egy tipikus vérszomjas habzószájú emberkölyökvédő vagy.
Azért amellett se menjünk el, hogy rengetegen le se szarják, ha a gyerekük végig üvölti az egész utat. Nekem nincs bajom a gyerekekkel, de abban igaza van a kérdezőnek, hogy rohadtul idegesítő.
És ez a többség. Valószínű azért sír a gyerek, mert a busz például hangos neki, és mivel sír, ez valószínűleg neki sem jó. Egyetlen egyszer hallottam, láttam egy párt, akik felszálltak babakocsival, és elkezdett sírni a gyerek, nem tudták megnyugtatni, majd az apa megbeszélte az anyával, hogy inkább szálljanak le, és sétáljanak. Értem én, hogy kisbaba, és nem is tehet róla, de attól még tekintettel kellene lenni másokra is és legalább megpróbálni lenyugtatni a gyereket.
Engem is idegedit.
Vigyel magaddal csipogo gumiallatot es csipogtasd meg. Abbamarad a siras tobbnyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!