Ti hol tartotok most az életben?
Hány éves vagy?
Mi a munkád? Ez az eredeti végzettséged?
- Ha igen, szeretsz ebben dolgozni?
- Ha nem, mi az oka, hogy nem?
Van párod?
- Ha igen, őt tartod az igazinak? Esetleg család is van már?
- Ha nincs, miért nincs? Csalódás, bizalmatlanság vagy más az oka?
Mi az az egy "nagy" cél, amit mindenképp elszeretnél érni az életben?
Elégedett vagy összességében az életeddel? Boldognak tartod magad?
Köszi a hosszú, kifejtős választokat, részemről ment a zöld mindenkinek.
#6-os válaszoló kérésére én is leírom.
20 éves vagyok.
Pénzügyi-számviteli ügyintéző szakmám van. Jelenleg diákmunka keretein belül dolgozom pénzügyes részen, egyetemista vagyok, közgazdász leszek. (Talán)
Így, hogy belelátok a pénzügyes munkába, nem igazán az életcélom ez a terület, de megakarom csinálni ezt a diplomát, mert már 14 éves korom óta tanulom és jó lenne valami érdemlegeset kihozni belőle.
Nem mondom, hogy nem szeretem, de nem az álommunkám.
Szeretnék a közgáz diploma megszerzése után még tanulni, de ami az álmom, azt sajnos nem végezhetem el. Nagyon szerettem volna nyomozó lenni, de erről egészségügyi problémák miatt le kellett tennem. Ezért még keresem az utam, hogy mit és hogyan. A közigazgatás tetszene, de a jelenlegi helyzet miatt, ebben az országban lehet, hogy rossz ötlet lenne.
Van párom, őt tartom az igazinak. Meg van minden, amire szüksége van az embernek egy párkapcsolatban. Szeretem és vele tervezek.
Bármi eszembe jut, mindig úgy tervezem, hogy neki is jó legyen. (A jövőre nézve)
A nagy cél nálam az igaziból kettő, az egyik, hogy sikerüljön Kanadában letelepednem a párommal. Ezt nem ragozom, mindenképp megfogjuk próbálni, ha nem sikerül, én akkor sem fogok kétségbe esni, de elég jó lenne.
A másik, hogy sikerüljön kiadnom azt a kettő (egyelőre ennyi) könyvet, amin dolgozom.
Ha esetleg sikerülne Kanada, akkor akár ott, angolul. Talán még ebben az irányban is szívesen tanulnék, mert eléggé nekemvaló. Lennék forgatókönyvíró, producer és/vagy rendező. A nyomozói munka után ez az, ami még annyira érdekel, hogy azt mondom rá, hogy teljes mértékben nekem való.
Nagy vágyaim vannak, nyilván nem fog minden teljesülni, de azért megteszek mindent mert feladni sosem szoktam.
Összességében elégedett vagyok, bár boldog nem annyira. Még nehéz felfognom, hogy az nem lehetek, ami érdekel, de ha ezt ne vesszük figyelembe, akkor igen, boldog vagyok.
32. Közalkalmazott vagyok, végzettségemnek megfelelően dolgozom. Szeretem a munkám, jól érzem magam, a munkahelyen is megbecsülnek. A fizetés kevés, de egyedül kijövök belőle, persze nagyon nem szórhatom, de most éppen elég. Lakásom van, autóm jövőre lesz.
Párom nincs, most volt egy nagy csalódás valakivel kapcsolatban, akit nagyon szerettem. Lehetett volna az igazi, rajta múlt, hogy nem így lett.
Nagyjából elégedett vagyok, de lehetne jobb persze. Boldog nem igazán vagyok mostanában.
Nagy célt momentán nem tudok, kisebbek vannak.
26
prostitúció
nem, nem szeretem
miért nem? sok az olyan férfi, akihez bottal se... de mégis kell és MOSOLYOGVA.
sok férfi tovább áll utánnad, amit lelkileg feldolgozni nem könnyű, sokan hazudnak, sok az erőszakos (nagyon sok!) alkudozós stb. borzasztó a férfi társadalom Magyarországon
nincs párom, volt, elfogadta amit csinálok. szeretett!
de családos, nős, nem volt vele jövőm
célom a költözés, külföldre, ahol a férfi társadalom magasabb szinten van, könnyebb egészségesebb a megélhetés normális munkával
nem vagyok elégedett, nem vagyok boldog
Hány éves vagy?
32
Mi a munkád? Folyamatfejlesztés
Ez az eredeti végzettséged? Nem, mert ilyen képzés nem létezik
- Ha igen, szeretsz ebben dolgozni? Szeretek
- Ha nem, mi az oka, hogy nem?
Van párod? Van
- Ha igen, őt tartod az igazinak? Esetleg család is van már? Van, nem, nincs
- Ha nincs, miért nincs? Csalódás, bizalmatlanság vagy más az oka? Nem akarok gyereket és családot, nem az én világom, nem bírom a gyerekeket, és nem akarom még inkább más alá rendelni az életemet, pláne nem örökre
Mi az az egy "nagy" cél, amit mindenképp elszeretnél érni az életben? Saját lakás helyett saját ház, garázzsal, 2-3 autóval)
Elégedett vagy összességében az életeddel? Boldognak tartod magad? Összességében nem, nagyon nem. Boldog pedig egy fikarcnyit sem
24 éves nő vagyok.
Főiskolára jártam turizmus-vendéglátás szakra. 2 nyelvvizsga kéne hozzá, de sajnos a német másodszorra sem sikerült, pedig rengeteg pénzt és energiát belefektettem úgyhogy fogy a lelkesedés. Jelenleg egy napelemes cégnél dolgozok irodában. Annyira beletanultam a dolgokba, hogy jövőhéten már képzésre is küld a cég a saját költségén. Nem túl sok a fizetés de nagyon szeretem a munkám és nagyon jó a légkör.
Van egy "se veled se nélküled" kapcsolatom. Az elején nagyon nagy szerelem volt részemről, úgy gondoltam akkor ő az igazi. Ma már ebben nem vagyok biztos. Szerintem ennek vége lesz rövid időn belül.
Szeretnék nagyon saját családot idővel, olyat amiben én is felnőttem. Jó lenne megtalálni az igazit. Saját kocsit és házat venni majd. Rövidtávú célom a hülye nyelvvizsga megszerzése. Szeptembertől így újra tanulok ezért. Jó lenne később még valami szakmàt tanulni. Utazni is szeretnék, világot látni amire eddig nem volt lehetőségem. Fiatal vagyok, remélem haladni fogok az életben.
Összességében nem vagyok boldog mert hiányzik a normális párkapcsolat. Bár elégedetlen sem vagyok, hiszen egész jó életem van,nem küszködök és teljesen egészséges vagyok ami talán a legfontosabb. A többi majd alakul.
Nagyon szuper írások vannak :) Jó olvasgatni!
Sehol, 37F, szocterület-igen. Nem szeretem a kevès sikerèlmèny vègett.
Pàrom nincs, többnyire egy alapbetegsèg miatt.
Cèlom, hogy a nemrèg megszerzett ismereteimet kamatoztathassam, ès egyènileg, vállalkozàsban vihessem.
Nem vagyokboldog, de tudom, hogy a helyzetemnèl figva rosszabb is lehetne, így örülök, de nem vagyok boldog.
18 éves vagyok, érettsègiztem idén, amihez kaptam egy ,,szàmítógèpes rendszerkarbantartó" papírt is, nyáron elvégeztem még két tanfolyamot, tehát összesen 3 szakmàm van, és hamarosan kezdem a negyediket ami 2 éves lesz, az egyetem később jöhet szóba, jelenleg eszperantóul tanulok és abból akarok nyelvvizsgàt is+csinálom a jogosítvànyt, és kb 2 hét múlva elköltözöm itthonról az iskola miatt, albérletben fogok élni.
Jelenleg dolgozom, úszómester vagyok, de néha beosztanak konyhàra és takarítani is, az úszómester részèt imádom a munkàmnak, később szóba jöhet talán az is, hogy kipróbàlom magamat vízi mentőkènt is.
Van párom, egy városban fogunk élni jövő hónaptól, éltünk együtt is, de az anyjàval, aki egy kibírhatatlan nőszemèly, és sajnos rá kellett jönnöm arra, hogy ő az anyját soha nem fogja ott hagyni úgy, hogy elköltözik tőle, hiába csak kihasznàlja őt, szóval ezek miatt csak 1,5 hónapig voltunk élettàrsak.
Nagy célom az, hogy vàllalkozó lehessek és legyen egy teljesen önellàtó házam, egy elektromos autóval, és legyen mindig annyi időm, hogy az íràssal is tudjak foglalkozni, egyébként majd verses kötetet szeretnék kiadatni, és van néhány regényem is, amik már "csak" kiadàsra várnak, szóval ezek is mind hatalmas célok.
Elégedett vagyok-e? Hát értek csalódàsok az elmúlt 1-1,5 évben, de szerintem ettől többet ilyen körülmények között senki nem tudna kihozni, mint én.
Boldog vagyok-e? Úgy érzem még nem teljesen, de biztosan boldogabb vagyok, mint az elmúlt 4 évben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!