Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha 25-27 éves nők vagytok,...

Ha 25-27 éves nők vagytok, hol tartotok az életben?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsi vagyok, hogy a majdnem velem egykorúak mit értek el eddig.

Egyetem(ek), igazi karrier, munka, utazások, kalandok, család, ház, gyerekek etc. Bármi jöhet:)

2019. júl. 30. 03:40
1 2
 1/12 anonim válasza:
20%
Erre én is kiváncsi lennék férfiként. Megkapazkodtak egy gazdag öregemberen vagy ilyesmi? Mert érdekes, hogy egyeseknek munka nélkül kacsaszája, szlikon melle és feneke van. Milliós tétel.
2019. júl. 30. 07:02
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Eleg rosszul all a szenam. 27 vagyok. Van egy ferjem, de nem tul fenyes a kapcsolatunk, igyekszunk javitani rajta. 2. diplomamat szerzem epp, mert az elso nem jott be, igy erettsegivel vegezheto munkat vegzek. Utana folytatom, tehat 3 ev mulva 3 diplomam lesz es vegre azt dolgozhatom, amit szeretek. Van par millionk felre teve, ha helyrejott a kapcsolatunk, veszunk hazat. Pest kornyeken, nem tul nagyot, hitellel. Gyerek meg szoba se johet. Kocsi egyelore szuksegtelen, jogsim van hozza, ha kilvarosba koltozunk. Nagyjabol ennyi. En nagyon lemaradva erzem magam, le is vagyok igazabol, de olyan csaladbol jovok, ahonnan az is csoda, hogy nem prosti lettem, igy ahhoz kepest eredmenyes vagyok.
2019. júl. 30. 07:06
 3/12 anonim ***** válasza:
36%

18 evesen elkezdtem divatmodellkent dolgozni.

Azota korbeutaztam a vilagot szo szerint, megallok a sajat magam laban, eleg szep osszeg van a szamlamon.

Van sajat lakasom ( igaz csak studio apartman ).

Jelenleg kulfoldon elek. Egyetemre sohasem jartam.

Jogsi /auto nincs, mert nem vagyok itthon eleget hogy letegyem vagy szuksegem legyen ra.

26/N

2019. júl. 30. 07:21
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

- Párkapcsolatom nincs

- Gyereket nem is akarok

- Karrierem nincs, irodai helyettesíthető biorobot vagyok

- büfészakot végeztem és hozzá tök feleslegesen OKJ-kat

- mát tudom, mit akarok, még 3-4 év tanulás kell hozzá, csak sokszor megfordul a fejemben, hogy minek? Mikor fogok élni? 30 évesen életem felén vagyok túl.

Amúgy kiegyensúlyozott párkapcsolat, elfogadható egészségi állapot, 0 gyerek, szerethető, változatos munkahely lehetőleg 6 órában, kertesház, lehetőleg természetközelben élni. Ezek a célok.

Azt hiszem, jól összefoglaltam.

2019. júl. 30. 07:48
 5/12 anonim ***** válasza:
50%

Lakás (hitel), férj van gyerek nincs.

Utazni voltam Eurápában főleg, de egyszer Kanadában és Kínában is voltam.

Diplomám van, munka van, jogsim nincs, autonk van (férjem használja).

Hajnali 3:40 pedig nem gyakorizok, hanem alszok :)

2019. júl. 30. 08:19
 6/12 anonim ***** válasza:

25 éves vagyok

Diplomám van, de nem a tanulmányaimnak megfelelően dolgozom jelenleg

Karrier nincs, irodában dolgozom - egyelőre kényelmes, megélek belőle, jó a közösség

Közben egy OKJ-t végzek, amit szeretek, remélem, egyszer tudok benne dolgozni

Többször voltam külföldön - volt szerencsém dolgozni, utazni is

Saját lakás van - segítséggel, természetesen

Párkapcsolat van

Gyerek nincs egyelőre

Hogy elégedett vagyok-e? Nem igazán.

2019. júl. 30. 09:12
 7/12 anonim ***** válasza:
52%

27 éves vagyok, 1 diploma, stabil párkapcsolat, saját hitelmentes lakás (szüleimtől kaptam), stabil, jól fizető munkahely, de azért karriernek nem nevezném, nem is vágyok rá. Van egy kutyánk.

Jelenleg az esküvőnket szervezzük, idén házat veszünk, ha minden jól megy. 30 éves korom körül már szeretném megszülni az első gyerekünket.

2019. júl. 30. 10:15
 8/12 anonim ***** válasza:
8-as vagyok, az utazások nem igazán izgatnak.
2019. júl. 30. 10:16
 9/12 anonim ***** válasza:

27 évesen , még nem találtam meg a célom .

Van pár szakmám de eddig se tetszett mikor elvégeztem/ belevágtam.

Most Gyesen vagyok, szeptemberbe megyek dolgozni még nem tudom hova :)

Amúgy férjnél vagyok,van egy hitelmentes házunk anyumnak hála, és 2 autónk egyik hitelmentes,másiknak most szeptemberbe tellik le.

Szóval önerőből sajnos nem sokat értem el, de küzdök hogy másképp legyen ez a jövőben.

2019. júl. 30. 10:59
 10/12 anonim ***** válasza:

27 évesen:

- férj

- gyerek

- ház

- kocsi

- munkahely van.

Nem keresünk nagy pénzeket, nem élünk sok szobás kacsalábú palotában. Egy falusi házunk van és egy 11 éves renaultunk. Ssc-ben ügyfélszolgálaton dolgozom, férjem villanyszerelő.

Erdélyben és Angliában már voltam, de nem szeretek utazni. Félek minden hosszú utazással járó járművön.

2019. júl. 30. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!