Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak szerintem van valami baj...

Csak szerintem van valami baj a világban?

Figyelt kérdés

Egyik haverom azzal hencegett, hogy talált egy netes homoszexuális társkeresőm "szolgált".

Srác elment hozzá, kitakarította a házat, elküldte a boltba. Srác a saját pénzén megvette haveromnak a kaját, meg amit felírt, és megköszönte neki, hogy kitakaríthatott meg bevásárolhatott aztán hazament.

Hogy lehet idáig lesülyedni, miért nem lehet a másik személyt is emberszámba venni?

Másik félnek meg ez miért jó?

2019. aug. 22. 13:39
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Holnap. :D
2019. aug. 22. 14:28
 12/17 anonim ***** válasza:
Ja, elveszi a tehén alól a szrt :D
2019. aug. 22. 14:29
 13/17 A kérdező kommentje:
Csak utánad. :D
2019. aug. 22. 14:31
 14/17 anonim ***** válasza:

Ilyen mindig is volt, de nem a világ süllyedt le erre a szintre, hanem csak a haverod.

A szerencsétlen meleg gyereknek meg gondolom nem volt olyan jó, mert csak egy kicsit változatosabb nemi kalandot akart, de behuztak a csőbe, és ahelyett hogy kiallt volna magáért, megtette amit a haverod kért.

2019. aug. 22. 14:31
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem te be vagy erősen szívva...de komolyan. 😕
2019. aug. 22. 14:58
 16/17 anonim ***** válasza:

Figyi a mai lányok is csak mutogatják magukat és szexkapcsolatot akarnak, én meg 18 évesen képtelen vagyok találni magam mellé valakit... Konkrétan engem lenéznek azért mert nekem csak neten menne az első kis beszélgetés valakivel, visszahúzódó vagyok és Komoly kapcsolatot akarok, ahol nem csak dugásra jövünk össze, de hát ezek szerint én vagyok a szar a mai világba, már én is látom.. Ilyen lett sajna :(

18f

2019. aug. 22. 15:54
 17/17 anonim ***** válasza:
59%
HA azt nézem, hogy manapság 10-ből 9 kérdés kamu gyakorikérdéseken, akkor ja, tényleg baj van.
2019. aug. 22. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!