Nagyon egyedül erzem magam a vilagban, és ez már nagyon rányomta a béllyegét a mindennapjaimra. Szeretnék kikeveredni belôle, de már sajnos fogalmam sincs mit csináljak?
Egyetemre járok, a szüleimmel nem igen tartom a kapcsolatot. A suliba nem igazán sikerült beilleszkednem, pedig iszonyatosan szerettem volna. Dolgoznom kell suli mellett diákmunkán, hogy fenntartsam magam. Sokszor nagyon egyedül vagyok, pedig nagyon szeretem a társaságot. Tanulnom kéne, hogy ne maradjak le, de egyszerűen nem megy, és nem tudom mit csináljak. El vagyok keseredve, és kétségbe vagyok esve, mert nem csúszhatok.
Pszichológushoz mennék szívesen, de nincs rá pénzem. Az ingyenes ellátással nem igazan kiepitett ugymond, es nem tudtam ilyen keretek kozott segitseget kapni.
Sokszor van hogy nincs kihez szolnom. Kirandulni is olyan szivesen mennék, vagy programokra, de nincs kivel. Pedig nagyon szeretném.
Ez már tényleg a “legalja”, hogy ide irtam. Kétségbe vagyok esve nagyon,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!