Mit tehetnék a valószínűleg skizofrén szaktársamért?
"""már jelenleg nagyra vittem"
Ennyire?
[link] ,_elismerései
Majd ha rólad is lesz egy ilyen lista, akkor visszatérünk rád, most nem rólad szól a történet.
"Kérlek fejts ki ezt a remek következtetést?"
Igen, kérsz. (Csak azt nem tudom, miért tőlem kérdezed, hogy te kérsz-e...)""
Te tényleg ennyire ostoba vagy? :D Beégsz azzal, hogy egy egyszerű mondatot nem tudsz értelmezni, de azért még folytatod;) Gratulálok. (Bocs, nekem tudományos cikkeim vannak, nem wikipédiás oldalam)
"Nekem elvakultnak tűnnek, az oldaluk is, ami ennek a baptista szektának vagy minek a hivatalos weboldala, demagógnál demagógabb szövegekkel van tele."
Mihez képest? Ha belenézel a katolikusok vagy a reformátusok honlapjába, ahhoz képest is? Vagy eleve csak azért tűnik elvakultnak, mert az jön le belőle, hogy hisznek Istenben, nem úgy, mint te?
Én annyira azért nem félteném. Ha valami szekta lenne tényleg, attól igen. De speciel a baptistáktól nem... Van olyan, hogy ökumenikus imahét. Olyankor a reformátusok, a katolikusok meg a baptisták járnak át egymás templomába, imaházába, és együtt imádkoznak. Szóval ha a történelmi egyházakkal jól megvannak, akkor azért nem lehet annyira gáz szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!