Mit tehetnék a valószínűleg skizofrén szaktársamért?
Nézz utána, hogy milyen sok hívő természettudós van.
És nézz utána a baptistáknak: ők nem valami szekta, hanem egy keresztény felekezet.
" skizofrén lehet. "
Úgy látszik, nem tudod, mit jelent a szó.
Szerintem hagyd békén, főleg a szüleit, mert téged fognak elmerokkantnak nézni.
A skrizofénia az teljesen más, kevered a szezont a fazonnal.
Ő dolga ha vallási fanatikus akar lenni, a szcientológiához is önként mennek az emberek. Attól, hogy ttik-s még lehet h.lye. Én is természettudós vagyok, rengeteg bolond csoporttársam volt
Rendkívül gyenge trollkodás.
Amúgy pl Csókay doktor agysebészként mélyen vallásos. Pedig eléggé tudományos a gondolkodása.
"Attól, hogy ttik-s még lehet h.lye. Én is természettudós vagyok, rengeteg bolond csoporttársam volt"
Hát ha szerinted a hívők bolondok, akkor szerintem nem fogod sokra vinni természettudósként. Nem úgy, mint pl. Freund Tamás.
"Itt nem magával a vallásossággal van a baj, hanem ezzel a baptista téveszmés szektával, mert utánanéztem és rengeteg az elvakult ezek között. Szóval nekem nincs közöm hozzá, hogy a szaktársam miben hisz, de abban viszont segítenem kell, nehogy egy szekta áldozata legyen. Egyébként nem vagyok pszichiáter, nem tudom, mi lehet a háttérben, lehet, hogy történt vele valami, ami miatt érzelmileg manipulálhatóbbá vált, és ezek a szemetek kihasználták."
De honnan veszed, hogy szemetek, és hogy elvakultak, meg hogy egyáltalán szektáról van szó? (Egyesek szerint már az is elvakultság, ha valaki minden vasárnap templomba jár, mások szerint meg az csak egy átlagos, a vallását gyakorló hívő és kész...)
""már jelenleg nagyra vittem"
Ennyire?
Majd ha rólad is lesz egy ilyen lista, akkor visszatérünk rád, most nem rólad szól a történet.
"Kérlek fejts ki ezt a remek következtetést?"
Igen, kérsz. (Csak azt nem tudom, miért tőlem kérdezed, hogy te kérsz-e...)"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!