Nagyon sok mindenről lemaradtam, ha 24 évesen nem volt barátnőm, illetve se barátaim nem voltak, és discoban sem voltam?
Az az oka karcsikám, hogy a siránkozáson kívül nem vagy hajlandó semmit tenni saját magadért. Ennyi. Nincs itt semmi csoda és átok a háttérben, csak simán önmagad útjában állsz.
De beléd aztán tényleg kár a szó. (És az oxigén is.)
Btw, nem rég még öngyilkos akartál lenni, mert besértődtél a válaszokon egy másik kérdésednél... (na ezért vagy még fejben gyerek, pl.)
"De miből maradtam ki"
Haverok, ismerkedés, bulizás, csajozás, első szerelem.. mit kell ezen magyarázni? Ennek a korszaknak nagyjából fújtak. Persze harminc fölött is várhatnak kalandok az életben, de az életút egyik legizgalmasabb részét úgy tűnik sajna átaludtad..
Jó hát szegény karcsika csak ennyit tud, azért van ott, ahol.
Engem meg azért zaklat, hogy ÉN segítsek neki. Pf. Én, aki mindig rommá oltja. Lehet még stockholmos is, nem csak életképtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!