Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem voltam még buliban nem...

Nem voltam még buliban nem volt még csajom sem, szűz is vagyok. Szerintetek sok mindenről lemaradtam? Most vagyok 19 éves.

Figyelt kérdés

2014. jan. 19. 14:24
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Fiatal vagy,úgyhogy még bőven ráérsz,viszont nem ártana szórakoznod és ismerkedned.
2014. jan. 19. 14:27
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Buli alatt mit értsünk?

Mert például ilyen filmekben látható,Amerikai pite,meg Másnaposok szintű ivós,randalírozós buliban még én sem voltam,de kulturáltan ivós,jól szórakozós bulin már igen.

Nő még nekem se volt,de ez nem is verseny vagy pályázat amit minél hamarabb teljesíteni kelljen.

Egyszóval még nem maradtál le semmiről se.

Ha nagyon zavar akkor nyárra tervezz haverokkal (ha addig lesz barátnővel) egy pár napos kiruccanást és meg is van oldva.

2014. jan. 19. 18:05
 3/10 anonim ***** válasza:
Ugyanezt elmondhatom. 28 vagyok, nyertem!
2014. jan. 19. 22:54
 4/10 Vursa válasza:
100%

Magadnak tedd fel a kérdést. Ha nem a válasz, akkor minek görcsölsz azzal, hogy felrakod netre?

Ha igen a válasz, miért nem teszel magadért? Az egyik könyvemben olvastam, hogy nem a halálos ágyon kell végig gondolni hogy mit tettél és mit nem tettél meg az életedben, hanem minden nap végén amikor lefekszel. Én sem követtem soha a trendeket, sosem voltam bulikirálynő, csak a saját elképzeléseim követtem és beért a gyümölcse, 200%-osan, de nem azért, mert mindig mindent egyetemlegesen jól csináltam. Rengeteg dolgot elbasztam, viszont mindennel el tudok számolni saját magamnak, és szerintem csak ez számít, hogy ne hazudjuk el magunk elől a dolgokat. Fogadást kötöttem, hogy úgysem találok magamnak pasit a neten. (Házi nyúlra nem lövünk, a bulipatkányokat nem hiába hívjuk így - elvek alapján.) Két éve szeretettel teljes kapcsolatot ápolok a barátommal, amit építgetni/szépítgetni kell ugyan, de mit nem kell?

Kövesd a saját elképzeléseid, de azt tedd meggyőződésből és őszintén. Akkor soha nem maradsz le semmiről ami számít.

2014. jan. 22. 08:54
 5/10 anonim válasza:
94%
Én is most 19 vagyok, mindjárt 20. Szerintem igen, elég sok mindenről lemaradtál. 15 éves korom óta járok rendszeresen bulikba, csajozok stb. és hát rengeteg hatalmas élményben volt részem. Szerintem ezt 20 felett már nem lehet pótolni, legalábbis nem ugyan úgy. Szüzességet viszont ne bánd semmiképp. Nagyon bánom, hogy 15évesen siettetve vesztettem el részegen, és nem a mostani szerelmemmel. 19/F
2014. jan. 22. 13:37
 6/10 anonim válasza:
szerintem nem is baj...fiatal vagy most kezdödik az élet menj és szorakoz ;)
2014. jan. 24. 15:37
 7/10 A kérdező kommentje:
köszi utolsó
2014. jan. 24. 18:14
 8/10 anonim válasza:
Mit köszönsz az utolsónak? (aki mellesleg nem igazán tud helyesen írni) Ha számodra pozitív választ akartál mindenképp hallani, hogy nem, nem maradtál le semmiről, akkor minek tetted fel a kérdést? :D
2014. jan. 25. 02:23
 9/10 anonim válasza:
Dehogy maradtál le. Legalább érett fejjel vágsz bele az életbe. Az igazán jó dolgok és élmények még csak most fognak kezdődni :)
2014. jan. 28. 15:13
 10/10 anonim válasza:
Szerintem nem maradtál le semmiről :) mindennek eljön a magad ideje a maga formájában..nincs korhoz kötve se a bulizás, se a csajozás, sem a szex! Aki így gondolja az csak a többi embernek akar megfelelni. 19 éves vagy tehát nagyon fiatal előtted az egész élet miről maradtál volna le? :) Minden megy majd magától nekem elhiheted...én is így voltam :)
2014. febr. 4. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!