Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez a mai világba ciki, hogy...

Ez a mai világba ciki, hogy 14 évesen nem dohányzok, nem iszok, és szűz vagyok? Többi lent

Figyelt kérdés
Olvasgatok az interneten , meg hallom amikről a haverjaim beszélnek . 14 éves vagyok , és 1-2x kipróbáltam a cigit de nem függtem rá . 1x megkóstoltam a sört , meg a bort hogy milyen íze van , de nem iszok rendszeresen . Minden haveromtól hallom hogy hétvégén elmennek bulizni , és jól beb*sznak , és már senki se szűz . Van köztük olyan aki csak ezt mondja , de ismerek olyat aki 14 évesen ezeket csinálja és abból elég sok van . 14/F
2013. nov. 30. 17:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Már bocs de hülye vagy te.Nagyon kevesen vannak akik olyanok mint te.És ezért büzke lehetsz magadra.És nem gáz h még szűz vagy majd eljön az ideje nem kell siettetni.:-) És ami a cigit meg a piát illeti ne kezdj velük a saját érdekedben.még nagyon fiatal is vagy ezekhez ,de később se kell meglátod később hálás leszel érte;-)
2013. nov. 30. 17:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem ciki, de nem én válogatom a te haverjaidat, akik szerint ez esetleg ciki.

"Minden haveromtól hallom hogy hétvégén elmennek bulizni , és jól beb*sznak , és már senki se szűz . "

90%-ban nagyfiúnak akarnak látszani és kamuznak.

2013. nov. 30. 17:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
14 évesen én is ilyen voltam, mint te. Most mérnökként dolgozom, a magyar átlagfizetés háromszorosáért. Azok a haverjaim, akik a középiskola meg az egyetem alatt buliztak, ittak, kábszereztek, jó esetben segédmunkások, de páran börtönben is vannak. Ki járt jobban?
2013. nov. 30. 17:31
 4/6 anonim válasza:
59%

Ezt a kérdést azért tetted fel, hogy mindenki ide írja neked, hogy ez a normális hozzáállás, a mai fiatalok igazából idióták, mindenkinek így kéne gondolkodnia, büszke lehetsz magadra, és virtuálisan jól hátba veregessenek.

Viszont a mai világban ciki, hogy 14 évesen nem tudsz helyesen írni, sem fogalmazni.

2013. nov. 30. 17:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Hű, hát akkor én nagyon ciki vagyok, mert 18 éves vagyok, és szűz, priusz nélkül.
2013. dec. 1. 12:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat ! A többi nem érdekel , mivel én megtudtam amit akartam :)
2013. dec. 1. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!