Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Életemben egy könyvet nem...

Életemben egy könyvet nem olvastam el, most kaptam egy jó könyvet, de nem bírom elolvasni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok, soha sem olvastam se kötelezőt, de semmi könyvet, szomszédtól kaptam egy második világháborús könyvet, vagyis könyvsorozatot, szégyellem, de nem fogom tudni elolvasni, itt van tőlem 1 méterre , de könyv formájában nem érdekel, órákat néztem és még nézek is meg a háborúról, ha neten van akkor elolvasom, de ha fizikailag előttem akkor nem.

Pedig a koromhoz képest le vagyok maradva, abból a szempontból ,hogy csak 1 éve használok okos telefont pl.

2019. aug. 14. 11:53
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Milyen önfényezést, imént írtam le, hogy egy látszat ember vagyok. Ez önfényezés?

Ciki visszaadni, elhúzod az időt min ha olvasnám, aztán kb. 1 hét és visszaadom, az lesz a legjobb. Elég rossz ilyen embernek lenni.

2019. aug. 14. 12:35
 12/28 anonim ***** válasza:
27%
Miért van a műveltség ennyire a könyvekkel asszociálva még mindig? Manapság mindenféle szerzet írhat hülyeségeket, csakúgy mint az interneten. Ezen az a szűrő sem segít, hogy a könyvkiadás macerás.
2019. aug. 14. 12:38
 13/28 anonim ***** válasza:
0%
#11 akkor változtass rajta. vegyél erőt magadon
2019. aug. 14. 12:38
 14/28 anonim ***** válasza:
60%

Ha nem érdekel, nem olvasod el, kész és pont. De akkor találj valamit, ami érdekel, és olvass el könyv formátumban.

Teljesen más élményt nyújt fizikálisan egy könyv, mint a számítógép.

Próbáltál már több száz oldalt elolvasni gépen? Szemed hogy bírta?

Komoly szakkönyveket nem adnak ki h..lye emberek és a szakkönyvekből lehet tanulni, de egy magadfajta egysejtűnek ezt hiába ecsetelném.

Ja, és a szókincs bővítéséhez is rengeteget kell olvasni. Kétlem, hogy a Háború és béke című könyvet pdf-ben olyan kényelmes lenne elolvasni.

2019. aug. 14. 13:08
 15/28 anonim ***** válasza:
64%
#14 Nincs is annál viccesebb, mint amikor az ál-intellektüel' barom nekiáll magas lóról egysejtűzni másokat. :D
2019. aug. 14. 13:13
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondod digitális formában elolvasod. Akkor töltsd le pdfben vagy vegyél ebook olvasót. Vedd úgy, hogy egy érdekes hosszú cikket olvasol.
2019. aug. 14. 13:22
 17/28 anonim ***** válasza:
számítógépen/laptopon/telefonon olvasni nem tesz jót a szemnek. kérdező, ha mindenáron digitális eszközön akarsz olvasni, vegyél ebook readert, annak a kijelzője nem bántja a szemet (de készülj fel arra, hogy 20e alatt nem fogsz tudni normálisat venni, max használtan, a pocketbook pl egy jó márka)
2019. aug. 14. 13:38
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Mint nem ezer éves tata írok :D Én huszonéves vagyok, és rengeteget olvasok. De semmi baj nincs vele, ha nem akarsz olvasni. Mert, miért lenne?

Nem tudom, sokan az olvasást komoly párhuzamba állítják a nagy műveltséggel, mint egyik ismerősöm aki bevallása szerint "sokkal okosabb, mert több könyvet olvas"ott, mint én. Aminek háromnegyede a Szürke ötven hányalatának replikái.

Szóval. Tudod, mi van, ha nem olvasod el?

Semmi. Keress rá neten, van e a könyvsorozathoz kapcsolódó cikk esetleg.

Én pl a világháborúkról nem tudok olvasni, mert nem érdekel. Akkor én most hülye vagyok? :D

(az hát, csak na.)

2019. aug. 14. 13:51
 19/28 A kérdező kommentje:
Múltkor 180 oldalt olvastm el 6 óra alatt, az a 1/1975 kpm rendelet volt :) (kresz) az tömény, de megvolt. (Lényegében csak a d kat. részt kellett volna olvasni, vizsgára, de izgi volt. ). Engem meg a szürke árnyalatai nem vonzanak pl. filmbe.. pedig filmeket szeretem.
2019. aug. 14. 14:10
 20/28 anonim ***** válasza:
94%

Még a szót se tudod leírni helyesen! Entellektüel, te nagyon okos! Úgyhogy a saját tőrödbe dőltél most.

Milyen témában olvasol könyvet? Hány könyvet olvasol el egy évben kb.?

2019. aug. 14. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!