Életemben egy könyvet nem olvastam el, most kaptam egy jó könyvet, de nem bírom elolvasni, mit tegyek?
21 éves vagyok, soha sem olvastam se kötelezőt, de semmi könyvet, szomszédtól kaptam egy második világháborús könyvet, vagyis könyvsorozatot, szégyellem, de nem fogom tudni elolvasni, itt van tőlem 1 méterre , de könyv formájában nem érdekel, órákat néztem és még nézek is meg a háborúról, ha neten van akkor elolvasom, de ha fizikailag előttem akkor nem.
Pedig a koromhoz képest le vagyok maradva, abból a szempontból ,hogy csak 1 éve használok okos telefont pl.
Ne olvasd el, ha nem akarod, és fejezd be az önfényezést. A valódi műveltséget nem lehet pdf-ben letölteni, ahhoz olvasni kell, művelődni, színházba járni, koncertekre stb.
Annak pedig mi köze az egészhez, hogy a szomszédod 1 m-re lakik tőled? Megmondod neki, hogy köszi a könyvet, de te nem szoktál olvasni soha. Ennyi.
sok téren le vagy maradva, ha nem olvastál el 1 könyvet sem
okosnak akarsz tűnni, de ahhoz tudásra is szükség van, a könyv olvasás az egyik formája a tudás szerzésének
ha nem akarod elolvasni, akkor elrakod, vagy visszaadod ennyi
:D:D:D
Nem a szomszéd van tőle 1 m-re, hanem a könyv!
... de a lényegen mit sem változtat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!