Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egész nyarukat a lakásban...

Egész nyarukat a lakásban töltő fiatalok, mire fogtok emlékezni ebből a nyárból?

Figyelt kérdés

A rengeteg buli, szórakozási lehetőség, és mégis a 4 fal közti antiszociális életmódot választjátok, miközben azzal próbáljátok magatok vígasztalni, hogy introvertáltak (szép kifejezés az antiszoc, vagy lúzerre) vagytok?

Nem hiányzik a pörgés, az igazi fiatalság?

2019. aug. 11. 23:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Abba bele se gondolsz hogy van olyan aki nem alapból antiszoc hanem a körülmények alakították így. Pl nincs egy normális barátja sem mert mind egy szarkavaró idióta. ilyenekkel neked se lenne kedved elmenni bárhova
2019. aug. 12. 07:42
 12/15 anonim ***** válasza:
90%
Arra fogok emlékezni, hogy mennyire jó volt végre egy hónapot pihenni és otthon, a családommal lenni egy év folyamatos, kemény hajtás után az orvosin. Tényleg mekkora lúzer vagyok, lehet, hogy nem is vagyok igazi fiatal.
2019. aug. 12. 08:07
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem ezek jelentenek örömforrást:)

Én szeretem a hosszú sétákat a naplementében, az éjfélfori sütögetéseket a konyhában, szeretek egy jó kis doku filmet megnézni (általában meleg pokróc + forró tea kíséretével,de így nyáron ezt cola + popcorn váltja fel :D), szeretek késő estig fent lenni és delután 2-kor kelni. Aztán néha megcserélem a rutint és elmegyek kora reggel megsétáltatni a kutyusomat, vagy ráveszem magam hogy elmenjek edzőterembe nyításkor mikor senki nincs ott rajtam kívül.:) Szeretek könyvet olvasni és elmélkedni.Zenét hallgatni és videóklippeket "készíteni" a gondolataimba, festegetni, makettet készíteni, stb.:D

Te nyílván nem vagy introvertált ezért nem értheted miért okoznak örömöt számomra ezek a dolgok😊, ahogy én se mások miért szeretik a fojtonos bulizást, zsongás-bongást. Voltam bulikon, nem éreztem jól magamat,😕 itthon jobban érzem magamat és ha emiatt a te szemedben lúzer vagyok ám legyen.

2019. aug. 12. 08:12
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Én utólag kicsit bánom, hogy nem mozdultam ki hamarabb EGYEDÜL. Később jöttem rá, hogy szeretek túrázni, kirándulni, elmenekülni a természetbe a "civilizációból".

Viszont részemről a pörgés, bulizás soha nem jelentett szórakozást, sem fiatalságot. Egyszerűen sosem éreztem jól magam ilyen "világban", társaságban.

Másrészt a 4 fal között is van "élet" még ha nem is igazi. Én szerettem elmerülni 1- játék világában, történetében. Egy jó játék olyan mint egy hossz film vagy egy jó könyv, csak valamennyire te irányítod, te éled át, te vagy a főszereplője. Illetve nekem voltak haverjaim, neten is valóságban is akikkel játszottunk. Utólag életem egyik legjobb évei voltak mikor toltuk a multit.

Az meg relatív, ki a lúzer. Ha neked itt kell feltenni névtelenül ezt a kérdést, szapulva számodra ismeretlen embereket, akkor te magad is lúzer vagy.

2019. aug. 12. 10:51
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy ha újra kezdhetném, akkor sem csinálnék szinte semmit másképp, csak az arányokon változtatnék. Ugyanúgy ülnék otthon, játszanék, csak kevesebbet és többet kirándulnék, túráznék.

A mai napig úgy vagyok, hogy egy több napos kirándulás, baráti társasággal kimozdulás után szükségen van 1-2 nap otthon pihenésre egyedül, engem az tölt fel.

2019. aug. 12. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!