Egész nyarukat a lakásban töltő fiatalok, mire fogtok emlékezni ebből a nyárból?
A rengeteg buli, szórakozási lehetőség, és mégis a 4 fal közti antiszociális életmódot választjátok, miközben azzal próbáljátok magatok vígasztalni, hogy introvertáltak (szép kifejezés az antiszoc, vagy lúzerre) vagytok?
Nem hiányzik a pörgés, az igazi fiatalság?
Nekem nem ezek jelentenek örömforrást:)
Én szeretem a hosszú sétákat a naplementében, az éjfélfori sütögetéseket a konyhában, szeretek egy jó kis doku filmet megnézni (általában meleg pokróc + forró tea kíséretével,de így nyáron ezt cola + popcorn váltja fel :D), szeretek késő estig fent lenni és delután 2-kor kelni. Aztán néha megcserélem a rutint és elmegyek kora reggel megsétáltatni a kutyusomat, vagy ráveszem magam hogy elmenjek edzőterembe nyításkor mikor senki nincs ott rajtam kívül.:) Szeretek könyvet olvasni és elmélkedni.Zenét hallgatni és videóklippeket "készíteni" a gondolataimba, festegetni, makettet készíteni, stb.:D
Te nyílván nem vagy introvertált ezért nem értheted miért okoznak örömöt számomra ezek a dolgok😊, ahogy én se mások miért szeretik a fojtonos bulizást, zsongás-bongást. Voltam bulikon, nem éreztem jól magamat,😕 itthon jobban érzem magamat és ha emiatt a te szemedben lúzer vagyok ám legyen.
Én utólag kicsit bánom, hogy nem mozdultam ki hamarabb EGYEDÜL. Később jöttem rá, hogy szeretek túrázni, kirándulni, elmenekülni a természetbe a "civilizációból".
Viszont részemről a pörgés, bulizás soha nem jelentett szórakozást, sem fiatalságot. Egyszerűen sosem éreztem jól magam ilyen "világban", társaságban.
Másrészt a 4 fal között is van "élet" még ha nem is igazi. Én szerettem elmerülni 1- játék világában, történetében. Egy jó játék olyan mint egy hossz film vagy egy jó könyv, csak valamennyire te irányítod, te éled át, te vagy a főszereplője. Illetve nekem voltak haverjaim, neten is valóságban is akikkel játszottunk. Utólag életem egyik legjobb évei voltak mikor toltuk a multit.
Az meg relatív, ki a lúzer. Ha neked itt kell feltenni névtelenül ezt a kérdést, szapulva számodra ismeretlen embereket, akkor te magad is lúzer vagy.
Amúgy ha újra kezdhetném, akkor sem csinálnék szinte semmit másképp, csak az arányokon változtatnék. Ugyanúgy ülnék otthon, játszanék, csak kevesebbet és többet kirándulnék, túráznék.
A mai napig úgy vagyok, hogy egy több napos kirándulás, baráti társasággal kimozdulás után szükségen van 1-2 nap otthon pihenésre egyedül, engem az tölt fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!