Apám nem száll le rólam. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem talál egy töltőt amit kb fél éve adott nekem.Én nem nyúltam hozzá,nem töltöttem vele semmi.Napról napra eltűnt a szobámból.Most meg itt ordít velem,hogy szedjem elő.Eddig ok.Csakhogy nem hagy tanulni (két tézér tanulok egyszerre) és ez azért nem a legjobb.13/L2017. jan. 30. 15:04
1/5 anonim válasza:
HA VOLT ERRE A KÉRDÉSRE IDŐD KI IRNI AKKOR ARRA IS VAN IDŐD HOGY SZÉTNÉZZ A SZOBÁDBAN, HA MEG NINCS OTT AKKOR MEG MEGMONDOD ÉDESAPÁDNAK HOGY-HÉ FIGYELJ ÁTNÉZTEM A SZOBÁMAT DE SEHOL SEM TALÁLOM
2/5 anonim válasza:
Segíts megkeresni a töltőt, aztán tanulhatsz tovább.
3/5 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM A VÁLASZT!
2017. jan. 30. 15:29
4/5 Fedor1.0 válasza:
Mond neki hogy nem csináltál vele semmit.Ha van zsebpénzed fizesd ki akkor biztos békén hagy.Ha anyukád látja rászól hogy hagyjon tanulni?
5/5 A kérdező kommentje:
Nem lett meg de talatunk ( hála az égnek) egy olyat ami helyettesiti egy darabig:)
2017. jan. 30. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!