Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Apám nem száll le rólam. Mit...

Apám nem száll le rólam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem talál egy töltőt amit kb fél éve adott nekem.Én nem nyúltam hozzá,nem töltöttem vele semmi.Napról napra eltűnt a szobámból.Most meg itt ordít velem,hogy szedjem elő.Eddig ok.Csakhogy nem hagy tanulni (két tézér tanulok egyszerre) és ez azért nem a legjobb.13/L

2017. jan. 30. 15:04
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
HA VOLT ERRE A KÉRDÉSRE IDŐD KI IRNI AKKOR ARRA IS VAN IDŐD HOGY SZÉTNÉZZ A SZOBÁDBAN, HA MEG NINCS OTT AKKOR MEG MEGMONDOD ÉDESAPÁDNAK HOGY-HÉ FIGYELJ ÁTNÉZTEM A SZOBÁMAT DE SEHOL SEM TALÁLOM
2017. jan. 30. 15:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Segíts megkeresni a töltőt, aztán tanulhatsz tovább.
2017. jan. 30. 15:19
 3/5 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM A VÁLASZT!
2017. jan. 30. 15:29
 4/5 Fedor1.0 válasza:
Mond neki hogy nem csináltál vele semmit.Ha van zsebpénzed fizesd ki akkor biztos békén hagy.Ha anyukád látja rászól hogy hagyjon tanulni?
2017. jan. 30. 16:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem lett meg de talatunk ( hála az égnek) egy olyat ami helyettesiti egy darabig:)
2017. jan. 30. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!