Sl!therin kérdése:
Hogyan tanuljak meg a múltra szépen emlékezni ahelyett, hogy csak vergődök rajta?
Figyelt kérdés
Hogyan fogadjam el azt, amiket nem tudok elfogadni? Hogyan vethetem le a csomagot amit hoztam idáig? Hogyan engedjen el amit el kell engednem?2018. jún. 16. 21:38
1/5 anonim válasza:
Kösd le magad, foglald el magad. Neked túl sok ráérős időd van azért kattogsz egy valamin.
2/5 anonim válasza:
A múltnak elég csak időt adni, az agyad magától meg fogja szépíteni.
3/5 A kérdező kommentje:
Ez nem igaz :) 12 órát dolgozom és rendezett életem van egyébként. Csak fájnak és bántanak dolgok. És gyakran emlékezem olyan dolgokra, amik hiányoznak és inkább fáj, hogy miért múlt el, minthogy örülnék, hogy megtörtént. Gondolok itt anyukámmal való régi különleges kapcsolatomra, ami már nincs, stb. Szóval nem nyert, nem unatkozásból van ez :)
2018. jún. 16. 21:51
4/5 anonim válasza:
Velem az volt, hogy csak akkor tudtam elengedni, amikor valami más jött helyette...
5/5 anonim válasza:
Nem biztos, hogy lehet szépen emlékezni a múltra, ha nagyon ronda volt, de nem is biztos, hogy kell. Az is elég, ha idővel, "megkopik" az emleke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!