Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem zavarj a nőket a...

Miért nem zavarj a nőket a vastag retkes bőrkeményedés a sarkukon/talpukon? Katasztrófa miket látni így nyáron, még az amúgy teljesen ápoltnak tűnt nőknél is.

Figyelt kérdés
bőrkeményedés, nők, ápoltság

2019. aug. 4. 14:29
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
86%
Nem tudom,hogy miért nem zavarja őket,nem minden nő egyforma.De én speciel ismerek olyan jó nőt,akinek büdös a szája,hát ez szerintem ezerszer gázabb,mint,hogy van-e bőrkeményedés a sarkán vagy nincs.
2019. aug. 4. 17:50
 22/30 anonim ***** válasza:
85%
Úgy kell neked te lábfétises f**z. Menjen csak el a kedved a lábak nyalogatásától!!! >://
2019. aug. 4. 19:13
 23/30 anonim ***** válasza:
71%
Nem azért, de aki ezt figyeli..... Vizslasson téged is így minden egyes ember, aki valaha a egy pillantást is vet rád.
2019. aug. 4. 20:43
 24/30 A kérdező kommentje:
Hát ahhoz még meg sem jött. De hogy jön az én szexualitásom egy ilyen esztétikai kérdéshez? Furák vagytok ti bőrkeményedésesek.:D Szerintem csatlakozzatok hozzánk selymessarkúakhoz.
2019. aug. 4. 20:50
 25/30 anonim ***** válasza:
59%
sok az időd :D
2019. aug. 4. 20:52
 26/30 anonim ***** válasza:
72%
Hallod neked hogy van ennyi időd? :D
2019. aug. 5. 01:00
 27/30 anonim ***** válasza:
32%
Nekem ismeretlen a bőrkeményedés fogalma egy pedikűr, 2 évig elég körülbelül. D enem mindenki egyforma , van akinek hamarabb problémája akad ezzel és hiába ápolja nem elég, annyi ideje meg nincs ,hogy csak ezzel foglalkozzon, fontosabb az arc és egyéb testrészek szépsége meg emellett is millió dolga van az embernek. Egyébként a kulcsszavakat nem a magyarázat mezőbe kell írni, azt üresen is lehet hagyni. Ez miért nem zavar téged? Ezernyi dologra fel lehetne tenni ezt a kérdést,hogy ezt meg azt miért nem zavarja ez meg az. A válasz teljesen evidens,mindenki más értékrenddel rendelkezik. Én azt nem értem,hogy ,akinek semmilyen egészségügyi problémája nincsen, miért válik ronda dagadtá? Miért nem lehet odafigyelni,hogy ne jöjjön fel a felesleg? Leadni sokkal nehezebb és több erőfeszítés. Szóval tedd túl magad mások problémáin, és törődj a magadéval, mert úgy jobb lesz.
2019. aug. 19. 12:07
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha téged ez ennyire zavar, mehetnél pedikűrösnek és akkor naphosszat élvezkedhetsz hogy rendbeteszed a nők lábacskáit.

Egyébként meg nagyon gyorsan visszaalakul a bőrkeményedés, ez amolyan természetes élettani folyamat.

2019. szept. 4. 12:29
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Szvsz tökre igénytelen dolog szandálba meg papucsba járni a városban. Vannak normális nyári cipők amikbe nem fülled bele a láb, és mégis eltakarj azt.
2020. aug. 3. 18:25
 30/30 anonim ***** válasza:
51%

Hmm..Nem tudom,ha nekem olyan lenne, engem tuti zavarna,bár igazából tök mindegy,mert életem 90%-át kint, cipőben töltöm.

Érdekes,hogy az előttem válaszolók, mennyire magukra vették a kérdést...

2020. aug. 3. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!