Miért nem zavarj a nőket a vastag retkes bőrkeményedés a sarkukon/talpukon? Katasztrófa miket látni így nyáron, még az amúgy teljesen ápoltnak tűnt nőknél is.
Nyáron sokat dolgozom a Balatonon reggeltől estig egy boltban, biztos hogy nem állok neki a vásárlók előtt a talpamat reszelni azért mert valakinek nem tetszik.
Ha van szabadnapom az pedig nagyon gyorsan elmegy, nem szoktam akkor sem ezzel foglalkozni. Én egyébként jól érzem magam, ha mezítláb lépkedek a kavicson vagy az iszapban a kagylók között legalább nem vágja meg a talpam semmi.
Egyébként a talpam altalaban a talajon szokott lenni ha emberek között vagyok szóval nem nagyon láthatják a talpamat.
Amúgy meg van egy csomó napozó a strandon, de ha én lemegyek oda akkor nem azért megyek hogy mások lábát nézgessem... szerintem a legtöbb embert nem is érdekli kinek milyen a lába.
Eddig még soha senki nem szólt be nekem hogy milyen a lábam, pedig nem csak az a szépség hibája hogy bőrkeményedés van a talpamon, a lábszáramon van egy szép nagy folt mert ősszel leforráztam. Szerintem senkit nem erdekli es senkit nem zavar hogy az ott van. És engem meg nem is érdekel masok véleménye.. mert ha mások véleményével foglalkoznék akkor lehet hogy felvehetnék rgy búvár ruhát is..
Hidd el, nem zavar, mit gondol a lábamról egy lábfétises aberrált.
L
Mi a jó francért nézegeted az utcán mások sarkát? Ennyire beteges vagy és erre izgulsz vagy ennyire nincs jobb dolgod?
Nézd a földet, aztán nem lesz min hőbörögni.
Amikor meglátsz egy ilyen talpú nőt, akkor kérdezd meg tőle, hogy miért nem zavarja. Mi itt ezt nem tudjuk helyettük megmondani.
Elárulom neked, hogy az én talpam sem piskóta. A pedikűr 1 hétig jó hatású, a krémek semmit sem hatnak. A reszelés 2 napig ér valamit, viszont nincs időm napi 5x reszelgetni,hogy a hozzád hasonlóak kedvére tegyek. Más dolgom is bőven akad, hiába zavaró számomra is. Az egész testemen extra száraz a bőröm, apámtól való örökség. A talpam még szárazabb.Kipróbáltam már mindent, de a genetikámmal semmit sem tudok kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!