Téged mi hajt, milyen céljaid vannak az életben?
Figyelt kérdés
Kort és nemet ha írtok azt megköszönném.2019. aug. 4. 11:40
11/16 anonim 

válasza:

"Nekem nincs erre időm és energiám "
12/16 anonim 

válasza:

Az hogy a lehető legjobban helyrehozzam az elmúlt évek borzalmas döntéseit, amelyek miatt mentálisan és anyagilag is teljesen mélypontra jutottam. Óriási kihívás, de megpróbálom megugrani a lehetetlent!
13/16 anonim 

válasza:

Voltak terveim, de egy betegség mind elsöpörte.
F
14/16 anonim 

válasza:

A célom lehetőleg Franciaországba, de külföldre kiköltözni saját lakásba 2 kutyával és egy jó munkahelyet találni ott.
Vagy egy szép autót szeretnék.
15/16 anonim 

válasza:

Saját vállalkozásom elindítása, elegendő pénz egy saját szép és tágas lakás megvásárlásához. Utazni, ismerkedni, élményeket szerezni.
16/16 anonim 

válasza:

Venni még ingatlant.
15db 3-4 szobás lakást
5db házat
Budapesten
Adózás , vállalkozói után 3millió albèrleti díj maradjon.
Egy embert megbízni, aki nettó 200èrt mindent elintèz a lakásaimmal.
Így nekem nem kell semmit csinálni, csak utazni, cuccozni, párommal, barátaimmal lenni ès így a havi 2.5 millió megvan munka nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!