Szerintetek vagányak, akiknek van tetkójuk, piercingjük, cigiznek, csúnyán beszélnek, buliznak?
Álltalában akiknek tetkójuk van nem kicsiről beszélek ha nem elég nagyról vagy tele vannak tetkóval azok általában feltűnési viszketegsége van,szerintem nem azok.
21F
Szerintem vagány: igényes jól kidolgozott tetoválás, igényesen szúrt esztétikus piercing.
Ami már nem vagány az a cigizés és a káromkodás. Eleve a cigi csak régen volt divat. Lehet igényesen dohányozni, az még úgy elviselhető, de semmi vagányság nincs benne szerintem.
Ehhez kell egy amolyan viselkedésforma is.
A trágár beszéden kívül kb az összes lehet (számomra) vagány, ha az adott emberhez illik, jól áll neki, és nem csak megjátssza magát.
A bulizás nem annyira vagány, DE nekem pl a piercingek kifejezetten tetszenek.
Válaszolva a kérdésre, csak azért mert valakinek van tetkója, piercingje, cigiznek, csúnyán beszélnek és buliznak még nem lesznek vagányak, hogyha mindegyikük egy defektes kis görcs..
Ha meg valaki olyan, ezek nélkül is vagány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!