Miért vagyok 24 évesen visszahúzódó még mindig?
Hát nem tudom, rokonok elbeszélése alapján én 3 évesen is épp olyan visszahúzódó voltam mint most. Ha elmentünk a játszótérre és mászókázni szerettem volna, de volt egy másik gyerek a mászóka közelében, akkor inkább nem mászókáztam, csak nehogy véletlenül szóba kelljen állni mással.
Nyilván valamilyen szinten lehet javítani a helyzeten, lehet feszegetni a határainkat, de igenis el kell fogadni, hogy van olyan ember, aki egyszerűen ilyen. Különben egész életében azon fog görcsölni, hogy változtasson magán, ami csak ront a helyzeten.
El kell fogadni, hogy ilyen vagy, de ehhez mérten ki tudsz lépni a komfortzónádból. Ez nem kardunkba dőlés, hanem annak elfogadása, hogy sosem leszünk a buli királya vagy minden társaság közepe, mert ez ellenkezik az alap személyiségünkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!