Ez miért lehet, mert nem értem?
Figyelt kérdés
Ha valaki csúf vagy rosszul néz ki azt nem nézik annyit az emberek nem? Fiú vagyok és volt valami fesztivál 5 napos és ott voltam azon, mert szeretek járni bulizni , gondoltam jól be fogok csajozni , közben sehol semmi, a csajok néztek én is néztem őket de semmi, éjjel bulik voltak akit kinéztem ott is volt jött oda táncoltunk egy darabig aztán kioffolt csak úgy, k urva szarul esett még egyszer se offoltak így ki, volt egy másik csaj azzal is buliztunk 2 napig , a harmadik napon ahogy megálltam mellé a bulizó helyen rám nézett s el ment.. nem voltak csúf barátnőim s régebb jól is ment minden, most ez úgy lehúzza az egóm, hogy mindjárt ki sem merek menni egy csajjal se találkozni, a haveroméknak össze jött minden nekem semmi2019. júl. 28. 16:56
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!