Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni dohányzó...

Mit lehet tenni dohányzó szomszéd ellen?

Figyelt kérdés
Az alattunk lakó szomszéd az utóbbi időben állandóan telefüstöli a lakásunkat. Szépen kértem már, hogy legalább nyáron hagyja abba, menjen le, de semmi foganatja nem lett a dolognak. Ti mit csináltok/csinálnátok dohányzó szomszéd ellen? Tudom, hogy sajnos joga van hozzá, hogy rágyújtson az erkélyén, szóval felesleges olyan válaszokkal jönnötök, hogy "joga van hozzá, megteheti, költözz el stb..." Inkább arra lennék kíváncsi, hogy van-e más alternatív megoldás, például valami szagelszívó, vagy ventilátor ajtó felé irányítása stb... Ti mit tesztek ez ellen? Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!

2019. júl. 27. 13:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A füst márpedig így működik. Beszáll a környező ablakokon, főleg ha gyakran csinálják, beszívják a bútorok és igenis rendkívül zavarja a nem dohányzókat. Nem kell ahhoz szenilis öregnek lenni sem. A dohányos meg nem érti, hogy miért zavar ez másokat meg ilyeneket mond, amiket a fentebbi hozzászólok, hogy nem hiszi el, hogy telemegy vele a lakás, stb. Az egészségkárosító hatásról mem is beszélve. Borzasztó, amikor egy ilyen függő, mert az, lakik a szomszédban. És az a baj, hogy joga van hozzá, de neked meg nincs jogod a friss levegőhöz? De az autók... jön a szokásos dohányos válasz... Nem, az autók nem közvetlenül az ablakom alatt pöfögnek be koncentrált mennyiségben és nem akkor, amikor, pihenni szeretnék. Egyébiránt, csak hogy érdemi segítséget adjak, úgy tudom, feljelentést tehet, ha bizonyítottan van olyan egészségügyi problémája, amire káros hatással van a dohányfüst.
júl. 5. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!