Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tudtok pozitiv dolgokat irni,...

Tudtok pozitiv dolgokat irni, amik most boldogga tesznek ebben a pillanatbban? Minel tobbet!

Figyelt kérdés
:)
2019. júl. 25. 15:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

A vilagomat szeretem. Mindent ami abban szerepel...

SZAMOMRA jo zene, filmek, tudomanyos, szellemi es vallasi eloadasok, konyvek, altalaban a konyvek, altalaban a filmek, csaladom jelenlete, meglete es jolete, az hogy, hiszek a szellemi fejlodesben, hogy van sok ertelmes ember, akikkel kozosen pendulok, akik szinten hisznek, jora valok. Haza, hazaszeretet, utazas, utazas szeretet, noveny es allatvilag jelenlete, hogy a munkam a hobbim. Es hogy vegeredmenyben sikerult elernem ne legyek mokus, ne a kicsinyesseg es a kishituseg hajtson, hogy kinottem egy csomo olyan gagyi emberei vonast amit onismerettel lehet gyakorolni, hogy rajottem ezaltal egy masik vilagot fedeztem fel, mert eddig egy “fatyol szemuveg” fedte szemem. Hogy emiatt mindenkit tudok akar szeretni is, es hogy az elet mulando. Ez a legszebb.

2019. júl. 25. 19:33
 12/13 anonim ***** válasza:
68%
Ebben a pillanatban épp a kutyám,itt szuszog mellettem. Féléve fogadtunk örökbe egy 7 éves mopszot egy rokontól aki nem foglalkozott vele. Olyan sokat változott előnyére,a sok szeretet-idő-energia-kitartás mind megtérül idővel. Elég túlsúlyos volt, most szép karcsú, jobb a kondija, sikerül végre szocializálni a többi kutyával. Voltak gondok, de a nehezebb pillanatokon mindig átsegített. Napról napra egyre jobban szeretem
2019. júl. 25. 22:50
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Nemsokára valakivel egy találkozót fogok leszervezni, akivel kölcsönösen kedveljük egymást. Nagyon szeretném, hogy összejöjjön a dolog:).
2019. júl. 25. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!