Ez gyilkosságnak számít?
Egy idős, beteg, magáról gondoskodni nem tudó emberre komoly roham jön, amit enyhíteni lehetne az orvosságával. Ketten is ugyan abban a szobában vannak az emberrel, de a kérlelése ellenére egyikük sem adja neki oda az orvosságát, a mentőket se hívják.
Gyilkosságnak számít az, hogy végignézik, ahogy a férfi meghal, amit megakadályozhattak volna azzal, ha odaadják neki a gyógyszert?
Megnézted a Family Guyból azt a részt ahol meghal Dr. Cecil Pritchfield?
Igen, annak számít, elmulasztottad a segítség nyújtást, amikor tudtál volna segíteni, tehát a Te hibád.
Kérlek ne feltételezd hogy én tettem, hisz egy szóval sem említettem. A leírásban sem állítottam, hogy én hagytam meghalni. Köszönöm a válaszod, de kérlek olvasd el a hozzászólásokat, vagy kérdezz, mielőtt még hirtelen emberöléssel vádolnál. Egy sorozatban láttam ezt a jelenetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!